Το Πρω1νό: Οι πρόβες της Καζαριάν και ο εκνευρισμός της Γραμμέλη

15:56 20/9/2019 - Πηγή: People

Στην παράσταση «Κούκλες» του Ίψεν, που σκηνοθετεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, συμμετέχει η περσινή νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν. Το μοντέλο, ωστόσο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, όχι τόσο για τη συμμετοχή της αυτή καθεαυτή, αλλά για τον αμήχανο τρόπο που αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου για την παράσταση.

Το θέμα πήρε έκταση και σχολιάστηκε εκτεταμένα σε διάφορες εκπομπές, ανάμεσά τους και το Πρω1νό που επανήλθε σήμερα με αποσπάσματα από τις πρόβες

της Καζαριάν – τις οποίες ανέβασε στο Instagram ο σκηνοθέτης- αλλά και καυστικά σχόλια για τον πραγματικό σκοπό του σκηνοθέτη πίσω απ’ αυτό.

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκαν στην εκπομπή τα video με την Ειρήνη Καζαριάν να κάνει πρόβες, η Αφροδίτη Γραμμένη είναι αυτή που αποκάλυψε ότι  ζήτησε από τον σκηνοθέτη να κάνει μια δήλωση αναφορικά την παράσταση και την αλλόκοτη συμπεριφορά της Καζαριάν στις κάμερες και εκείνος της αρνήθηκε λέγοντας της ότι είναι καλύτερο αυτό να συμβεί αφού δουν την παράσταση. Λίγο αργότερα, ο σκηνοθέτης ανέβασε τα video με τις πρόβες και η Γραμμέλη θεώρησε ότι αυτό έγινε  σκόπιμα : «Απλά πυροδοτεί, τροφοδοτεί την κατάσταση», είπε η δημοσιογράφος, ενώ το σχόλιο της συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέγοντας ότι ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί την Καζαριάν ως «κράχτη».

Δείτε τις πρόβες και τα σχόλια για την παράσταση στο παραπάνω βίντεο.

Γιώργος Λιάγκας: Η σκληρή κριτική στην Ειρήνη Καζαριάν – «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα