Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι αντιπαθούσε έντονα τον Ντολφ Λούντγκρεν στο Rocky 4

15:56 20/9/2019 - Πηγή: People

Την πορεία του franchise του Rocky από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα τη γνωρίζουμε. Παρόλο που ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρέθηκε στον Τζίμι Φάλον με αιτία το έτερο μεγάλο franchise του, το Rambo που κυκλοφορεί με 5η ταινία, αναφέρθηκε στο τέταρτο Rocky και στη σχέση του με τον Ντολφ Λούντγκρεν

που στα 61 του είναι ένας τύπος καλογυμνασμένος και απίστευτα γοητευτικός. Σε βαθμό που ο Sly τον ζηλεύει.

Αυτή του τη ζήλια εξέφρασε στην εκπομπή του Φάλον ο Σταλόνε. Μια ζήλια που ανάγεται πολλά χρόνια πίσω, τότε που πρωτογνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Rocky IV. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έψαχνε κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον ρόλο του Ιβάν Ντράγκο και δεν το έβρισκε. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Mr. Perfect Ντολφ Λούντγκρεν.

«Ο Ντολφ είναι τρομερά έξυπνος, αλλά στην αρχή…τον μισούσα. Στο τέταρτο Rocky ήθελα έναν τεράστιο, άγριο άντρα. Σαν έναν πρωτόγονο αρπακτικό. Και δε μπορούσα να τον βρω. Έβρισκα τεράστιους παλαιστές, αθλητές, αλλά όχι αυτό. Και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα κι εμφανίζεται αυτός λες και βγαίνει μέσα από καπνούς και ήταν τέλειος. Ακόμα και οι γάμπες του εξείχαν από τις κάλτσες του, πολύ μυώδης.

Τα μπλε μάτια του με κοιτούσαν, ήταν στον Εξολοθρευτή. Τον μισούσα. Ήταν πολύ τέλειος. Και είπα ότι αν τον φθονώ εγώ, θα τον φθονεί και ο κόσμος. Ο τύπος μοιάζει σαν κάποιον που έρχεται από μια χιλιετία μπροστά. Δεν είναι ο τύπος που περιμένεις να κάτσει στο τραπέζι σου».


Keywords
Τυχαία Θέματα