Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο την Παρέα των Σπετσών

16:32 9/8/2019 - Πηγή: People

1 από 5Το εξώφυλλο

2 από 5H Παρέα των ΣπετσώνΗ Τζένη Μελιτά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Μαρίνα Κουταρέλλη και ο Δημήτρης Κουλούρης έγιναν μια ομάδα που «τρέχει» έναν από τα πιο σημαντικά κι επιτυχημένα αθλητικά event, το Spetses Mini Marathon και διηγούνται: Πώς γεννήθηκε η ιδέα εν καιρώ κρίσης, πώς ξεπεράστηκαν εμπόδια που έμοιαζαν ανυπέρβλητα, πόσο άλλαξε το νησί

και τι φιλοδοξούν για τα επόμενα καλοκαίρια.

3 από 5«Το Αξέχαστο Καλοκαίρι μου»Ναταλία Γερμανού, Βασίλης Καλλίδης, Νάντια Κοντογεώργη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Βασίλης Ζούλιας, Χριστίνα Βραχάλη, Σίσσυ Τουμάση, Σάββας Πούμπουρας, Μαντώ Γαστεράτου, Φωτεινή Πετρογιάννη εξιστορούν το καλοκαίρι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ!

Sponsored Ad

4 από 5Δημήτρης Σταρόβας«Έχω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές μερικές δεκαετίες». Ο ταλαντούχος μουσικός και ηθοποιός μιλάει για τις μεγάλες αποφάσεις ζωής, την οικογένειά του και τις προκλήσεις μπροστά του.

5 από 5Χριστίνα ΠάζιουΗ γνωστή γυμνάστρια δίνει tips για ελαφριά γυμναστική σε πισίνα και παραλία, μιλά για την προσωπική της διαδρομή και τα εμπόδια που έπρεπε να υπερπηδήσει.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Αυγούστου, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Αναζητήσεις
mathimata anatomias
Τυχαία Θέματα