Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μόλις έβγαλε στην αγορά νέο προϊόν και δεν φαντάζεστε τι είναι!

15:02 9/8/2019 - Πηγή: People

Κρασί, ναι, δικό της κρασί ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά τον Σεπτέμβριο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», σε συνεργασία με το οινοποιείο Invivo στη Νέα Ζηλανδία, δημιούργησε το δικό της κρασί, το SJP Sauvignon Blanc και συμμετείχε ενεργά σε όλα τα στάδια παραγωγής του.

View this post on Instagram

All sorts of things I could be doing while I wait for my brother. This is my favorite. X,SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Aug 2, 2019 at 2:33pm PDT

«Λατρεύω το κρασί, μου αρέσει να σερβίρω κρασί στα οικογενειακά δείπνα και σε επισκέψεις φίλων, οπότε ήταν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό project για ‘μένα», είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, όταν είχε ανακοινώσει αυτό το επιχειρηματικό της άνοιγμα.

«Είμαι περήφανη που παρουσιάζω το Invivo X, SJP Sauvignon Blanc! Τα πρώτα δείγματα μόλις έφτασαν στη Νέα Υόρκη από τη διάσημη -για την ποικιλία Sauvignon Blanc- περιφέρεια Marlborough της Νέας Ζηλανδίας. Ξεκινώντας από την πρώτη μέρα, αυτή η συνεργασία ήταν πραγματικά απλή, όπως ένα καλό κρασί, από τις πρώτες συνομιλίες μέχρι τον σχεδιασμό της ετικέτας #invivoxsjp», αποκάλυψε η ηθοποιός με σχετικό μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά το κρασί έχει νότες από γκρέιπφρουτ, αγιόκλημα, φρούτα του πάθους και εσπεριδοειδή και έχει ενθουσιάσει την ηθοποιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα