Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο την Καριοφυλλιά Καραμπέτη

17:27 13/12/2019 - Πηγή: People

1 από 4Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Στο καφενείο του πατέρα της στο Διδυμότειχο είδε τις πρώτες της ελληνικές ταινίες και μολονότι σπούδαζε πολιτικός μηχανικός αποφάσισε να τα παρατήσει για να ασχοληθεί με την υποκριτική.Λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας Ευτυχία, η ηθοποιός κάνει μια αναδρομή στο συναρπαστικό της παρελθόν, μιλάει για τον αγαπημένο της φίλο Μηνά Χατζησάββα, αποκαλύπτει στιγμέςαπό την προσωπική της ζωή και δηλώνει χαρούμενη για τις επιλογές της. Επιλογές που δεν πρόδωσαν ποτέ την αισθητική της.

2 από 4Γιώργος Σαμπάνης: Δεν κάνει όνειρα, ζει τη στιγμή. Κάποιες

φορές προβληματίζεται για το χθες, αλλά ποτέ για το αύριο. Ο Γιώργος κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμάται πώς ξεκίνησε τον πρωταθλητισμό στον στίβο, σε τι ηλικία ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με τη μουσική αλλά και πότε πήρε το πρώτο του μεροκάματο, ενώ εξηγεί για ποιο λόγο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στα πλάνα του το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια.

3 από 4Παντελής Βούρος- Χρήστος Μπάρκας: Με κοινές αφετηρίες αλλά και σταθμούς, οι δυο σεφ αγαπήθηκαν άνευ όρων από το τηλεοπτικό κοινό. Λίγο πριν από τον ερχομό του νέου έτους, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μοιράζονται με το People δυνατές στιγμές από τη γνωριμία τους. Μια γνωριμια που ξεκίνησε από το MasterChef και συνεχίζεται στο Globetrotters, το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 στο Star.

Sponsored Ad

4 από 4John Varvatos: Ο Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής που ντύνει τα πιο «ατίθασα παιδιά» της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανιασ, όπως τον Lenny Kravitz, τον Iggy Pop και τους Kiss, παρουσίασε στην Αθήνα τηN CAPSULE συλλογή Led Zeppelin x John Varvatos, ΣΤΟ attica CITY LINK και μας άφησε να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στην ασυμβίβαστη ζωή του.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα