Ζήστε την απόλυτη shopping εμπειρία στα Hondos Center και κερδίστε Bonus πόντους

16:47 13/12/2019 - Πηγή: People

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τον χειμώνα, ανυπομονούν να φορέσουν τα πιο ζεστά ρούχα της συλλογής τους και να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά make up looks με ζεστές αποχρώσεις, τότε σίγουρα ό,τι ακολουθεί σας αφορά!

Ο αγαπημένος μας shopping προορισμός, τα Hondos Center, μας προσκαλούν να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα και το νεσεσέρ μας και να κερδίσουμε μοναδικά προνόμια.

Πώς θα τα καταφέρουμε;

Τα καταστήματα Hondos Center

ανήκουν στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος Bonus  και σας καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς, το οποίο φυσικά δεν πρέπει να χάσετε.

Τα Ηondos Center προσφέρουν αμέτρητες επιλογές σε προϊόντα περιποίησης, ομορφιάς και μακιγιάζ, ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέξει ακριβώς ό,τι χρειάζεται. Φυσικά, διαθέτουν και είδη ένδυσης για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, είδη υπόδησης, τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια καθώς επίσης και είδη σπιτιού. Ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι και ο αγαπημένος μας shopping προορισμός. Μπορούμε να βρούμε τα πάντα.

Γι’ αυτό και φέτος τον χειμώνα, τα Hondos Center είναι ο απόλυτος και μοναδικός προορισμός, όποια κι αν είναι η επιθυμία, η δική σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, κοινώς σ’ αυτό το ταξίδι θα βρείτε δώρα που σας ταιριάζουν!

Αυτόν τον Δεκέμβριο, μέχρι και 31/12/2019, επισκεφτείτε ένα κατάστημα Hondos Center και επιλέξτε τα αγαπημένα σας δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Και κερδίστε το ολόδικό σας δώρο: Πραγματοποιήσετε αγορές αξίας 100€ και πληρώστε με Diners Club, για να κερδίσετε 2.000 επιπλέον Bonus πόντους.

Αυτές τις γιορτές χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Diners Club για τις αγορές σας στα καταστήματα Hondos Center, αλλά και στο www.hondoscenter.com, και κερδίστε!

Diners Club και Bonus. They Belong Together.

Για περισσότερες πληροφορίες στο alpha.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα