Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τη Σμαράγδα Καρύδη

14:56 7/2/2020 - Πηγή: People

1 από 6Έχει αποφασίσει να δίνει πλέον βάρος μόνο σε ό,τι της προσφέρει χαρά. Και ένα από αυτά ήταν να σκηνοθετήσει μια παράσταση. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα, να μιλάμε για Tου Κουτρούλη τον Γάμο, τα επόμενα σχέδιά της –που μόνο με θέατρο δεν έχουν σχέση–, όσα φοβάται και όσα ονειρεύεται αλλά και τη σχέση της με τον Θοδωρή – ένας είναι ο Θοδωρής και πρωταγωνιστεί πολλά χρόνια τώρα στη ζωή της!

2 από 6«Δεν έχω παράπονο από τη ζωή μου. Καμιά φορά γίνομαι λίγο άπληστη και γκρινιάρα. Με πιάνει μια θλίψη

χωρίς να ξέρω για ποιον λόγο. Εκεί τα βάζω κάτω, λέω «Είσαι υγιής, σου πάνε καλά τα πράγματα, έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν» και κουλάρω».

3 από 6Τα παιδικά χρόνια στο Χαλάνδρι, η «απόδραση» στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα, η συμμετοχή στη σειρά Της Ελλάδος τα Παιδιά, το μέρος όπου σκέφτηκε το τραγούδι με τίτλο «Το κορίτσι μου κοιμάται», όλα όσα άλλαξαν όταν έγινε πατέρας και οι συμβουλές που δίνει στα παιδιά του. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός διηγείται τη συναρπαστική ιστορία της ζωής του στο People.

Sponsored Ad

4 από 6Οι μουσικές αναμνήσεις από τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, η ενασχόληση με τη βυζαντινή μουσική, τα πρώτα βήματα στην Αθήνα, η γνωριμία με τον Μίκη Θεοδωράκη, η συμμετοχή του στην Όμορφη Πόλη και η έναρξη της συνεργασίας με την Ελένη Βιτάλη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ο Δημήτρης Μπάσης έχει πολλά να πει…

5 από 6Λένε πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Στην προκειμένη περίπτωση, το πεπρωμένο τούς επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη: Πατέρας και κόρη συναντιούνται για πρώτη φορά στο ίδιο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη της Μιμής Ντενίση και περιγράφουν στο People τη μοναδική τους σχέση, ενώ μοιράζονται ξεχωριστές αναμνήσεις αλλά και όνειρα ζωής.

6 από 6Αν θέλετε να φάτε κάτι θρεπτικό, που δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας, οι συνταγές του Wild Souls θα σας ενθουσιάσουν!

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα