Κωνσταντίνος Καζάκος: Αποκαλύπτει τις πραγματικές σχέσεις της μητέρα του Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

11:07 7/2/2020 - Πηγή: People

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» ήταν χθες ο Κωνσταντίνος Καζάκος, και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη ζωή του με δύο διάσημους γονείς, τη Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο και ποια ήταν η πραγματική σχέση μητέρα του με τη «μεγάλη αντίζηλο», Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, που φέτος πρωταγωνιστεί στο «Κόκκινο Ποτάμι» φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι οι δυο κορυφαίες κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, παρά τα όσα λέγοντας και γράφοντας.

Συγκεκριμένα, είπε: 

«Δεν υπήρχε

ποτέ κόντρα μεταξύ Αλίκης και Τζένης. Υπήρχε ευγενής άμιλλα. Σαφώς και τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια, ποια θα κάνει το ένα και ποια θα κάνει το άλλο, αλλά ήταν φίλες. Ήταν φίλες, λέγανε τα προσωπικά τους… Ήταν μια χαρά, είχανε πάρα πολύ καλές σχέσεις πάντα, δεν υπήρξε ποτέ κόντρα. Αυτό ήταν ένα κολπάκι των media τότε».

Σχετικά με τους γονείς του και τα παιδικά του χρόνια ο Κωνσταντίνος Καζάκος δήλωσε: «Θηρίο ανήμερο ήταν η Τζένη. Ο μπαμπάς ήταν πολύ πιο cool. Ο μπαμπάς είναι ένας γλυκός αρκούδος που δείχνει πολύ απειλητικός, αλλά που όταν πας κοντά σε κάνει μια αγκαλιά και η μαμά ήταν μία λέαινα.

Ο Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, πολύ, γιατί έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων, από το «Τσίρκο» ακόμα. Περνάγαμε καλά. Εγώ έχω μνήμες από τότε που ήμουν τεσσάρων. Μου έκανε τα Mirage και τα Fantom, πώς κυνηγιούνται στον αέρα και καθόμουν και τον κοίταζα. Ήταν φοβερός! Ο Νιόνιος ήταν αγάπη μεγάλη.

Στα πρώτα χρόνια υπήρχε δυσπιστία επειδή ήμουν γιος της Καρέζη. Τώρα είμαι στην καλύτερή μου φάση. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Ακόμα με συγκρίνουν με τους γονείς μου, λανθασμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα