Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τη Ναταλία Γερμανού

15:44 8/11/2019 - Πηγή: People

1 από 4Ναταλία Γερμανού: Από τη σφιχτή αγκαλιά που εισέπραξε από τον Άγγελο Αντωνόπουλο στο καμαρίνι του και την άγνωστη φιλία με τον Άλκι Κούρκουλο μέχρι την πρώτη συνάντηση με τον Μίνωα Κυριακού και την επεισοδιακή συνέντευξη με τον Αντώνη Βαρδή, η Ναταλία διηγείται ιστορίες που σημάδεψαν τη ζωή της, παίζοντας παράλληλα καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της.

2 από 4Νίκος Γαλανός: Όταν στις παρέες ακούσει την ατάκα «θυμάσαι τότε που…» σηκώνεται και φεύγει. Θέλει να είναι άνθρωπος της εποχής του και στο παρελθόν αναφέρεται μόνο στο πλαίσιο μιας συνέντευξης. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που

μιλά σπάνια!

3 από 4Πέτρος Λαγούτης: Στα 44 του ξέρει ποιος είναι, τι θέλει και το πιο σημαντικό: τι δεν θέλει! Μπορεί η λέξη «ξεκούραση» να μην υπάρχει στο λεξικό του, καθώς βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ωστόσο φαίνεται πως το απολαμβάνει. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται στο People τα λάθη του παρελθόντος, εξηγεί για ποιο λόγο δεν μετανιώνει για όσα έχει βιώσει και αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον έκανε να βγει από το «πηγάδι» που βρέθηκε όντας εθισμένος στον τζόγο.

Sponsored Ad

4 από 4Ιωάννα Λυρώνη: Η 23χρονη γυμνάστρια από την Κρήτη μάς μυεί στα μυστικά του pilates, ενώ εξηγεί τα προβλήματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά με το συγκεκριμένο είδος άσκησης.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίγο, Ξεφυλλίστε, People, Ναταλία Γερμανού,ligo, xefylliste, People, natalia germanou