Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το MasterChef μπορεί να τελείωσε όμως το χιούμορ του παραμένει ανεξάντλητο

19:29 23/5/2019 - Πηγή: People

Το MasterChef τελείωσε και αν ένας μπορεί να χαρακτηριστεί πρωταγωνιστής του φετινού διαγωνισμού αυτός δεν είναι άλλος από τον κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο σεφ, κατάφερε με τις εύστοχες ατάκες του, τις στυλιστικές του παρατηρήσεις αλλά και τις χιουμοριστικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και να αποκτήσει φανατικό κοινό.

Και μπορεί ο διαγωνισμός μαγειρικής να τελείωσε, δεν τελείωσαν όμως και οι επικές αναρτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Συγκεκριμένα

μετά το τέλος του διαγωνισμού από τον οποίο νικητής βγήκε ο Μανώλης Σαρρής, ο σεφ έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κλείνοντας το στόμα σε όλους τους twitteράδες που θεωρούσαν πως ο διαγωνισμός είναι στημένος.

Ο “twitteras” όταν δεν επιβεβαιώνεται η “θεωρία” του… Κυρίες και κύριοι… Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αγάπη και υγεία σε όλους!τα υπόλοιπα θα τα βρούμε!! Καλό καλοκαίρι σε ΟΛΟΥΣ!!!!” έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρτώντας μια φωτογραφία του ανάλογο ύφος.

Ο «twitteras» όταν δεν επιβεβαιώνεται η «θεωρία» του… Κυρίες και κύριοι… Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αγάπη και υγεία σε όλους!τα υπόλοιπα θα τα βρούμε!! Καλό καλοκαίρι σε ΟΛΟΥΣ!!!! #MasterChefGR pic.twitter.com/2zZfBFFfeq

— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) May 22, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα