Οι Blackpink απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της βομβιστικής επίθεσης του Manchester Arena

17:49 23/5/2019 - Πηγή: People

Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στο Manchester Arena κατά τη διάρκεια συναυλίας της Ariana Grande. Το τραγικό αυτό συμβάν είχε ως κατάληξη να χάσουν τη ζωή τους 23 άνθρωποι και πολλοί ακόμη να τραυματιστούν σοβαρά.

Χθες λοιπόν, ήταν και η έναρξη της περιοδείας του γυναικείου συγκροτήματος της K-Pop BLACKPINK που επέλεξαν να δώσουν την πρώτη τους συναυλία στο συγκεκριμένο στάδιο.

Το

γυναικείο γκρουπ φρόντισε να τιμήσει τα θύματα και τους επιζώντες της επίθεσης στέλνοντας την «αγάπη και τις προσευχές» τους σε όλους. Κατά τη διάρκεια του show, πίσω από τη σκηνή υπήρχε μια γιγαντοοθόνη που έγραφε : «Σας ευχαριστούμε που ήσαστε μαζί μας απόψε. Είναι τιμή μας να παίζουμε εδώ στο Manchester, ειδικά αυτή τη μέρα. Στέλνουμε την αγάπη και τις προσευχές μας στους φίλους και τις οικογένειες που αγωνίστηκαν μέσα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν. Είμαστε εδώ για εσάς». Και συνέχισαν με το hashtag, «One Love Manchester».

Ακόμη το συγκρότημα φρόντισε, σε ένδειξη σεβασμού να αλλάξει τους στίχους ορισμένβν τραγουδιών του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τραγούδι Whistle, όπου κάποια στιγμή αναφέρεται η λέξη «ανατινάξουν». Στη θέση αυτής της λέξης τα μέλη του συγκροτήματος είπαν «λάμψουν»

Ομοίως, το συγκρότημα άλλαξε και τη χορογραφία για το τραγούδι τους «Kill This Love».

Keywords
Τυχαία Θέματα