Λεωνίδας Κακούρης: Ο «Δούκας Σεβαστός» συγκλονίζει μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του και τον «γιο» από τον πρώτο του γάμο

12:07 12/12/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον «Δούκα Σεβαστό» στη δημοφιλή σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την επιτυχία που γνωρίζει το σήριαλ, ενώ προχώρησε και στην αποκάλυψη άγνωστων πτυχών της προσωπικής του ζωής.

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν πέθανε ο πατέρας του, την ημέρα μάλιστα που εκείνος πέρασε στο Πανεπιστήμιο.

«Έχασα

τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής. Έφυγα «πετώντας» μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να τού πω ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή, περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε…», περιγράφει ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώτο του γάμο και τη σχέση με τον γιο της πρώην σύζυγού του:

«Έχω δύο παιδιά και έχω κι έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο, που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα μπαλαρίνα. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να τής δώσω το διαζύγιο.Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος, μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, με κατακτήσεις. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος. Έχω τρίτα παιδιά, λοιπόν…

Έχω να τον δω αρκετά χρόνια τον Δημήτρη γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή. Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση να βρεθούμε, αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια. Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή… Ήταν ο γιος της συντρόφου μου, και μεγαλώσαμε μαζί τα πρώτα χρόνια».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο παραπάνω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα