Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 12/12

01:18 12/12/2019 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ζητήματα που κυρίως αφορούν τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς πιθανές αυταπάτες και ψευδαισθήσεις να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες συμπεριφορές και αποφάσεις. Μην έχεις απαιτήσεις από τους άλλους που δεν είναι ρεαλιστικές γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Προσοχή και σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί οι ευθύνες αυξάνονται και οι πιέσεις μπορεί να είναι τέτοιες που θα σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς

για να επιβάλλεις την άποψή σου. Σήμερα η ανάγκη ελέγχου και επιβολής που σε χαρακτηρίζει στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί πιθανό είναι να μην είναι πραγματικά αυτό που φαίνεται. 

2 από 12Ταύρος: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν είτε αυτά είναι εκκρεμότητες είτε είναι σε σχέση με τρίτους και χρειάζεται να δώσεις λύσεις. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις σε προτάσεις που μπορεί να ακούσεις γιατί δεν αποκλείεται τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε να θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου και αυτό να οδηγήσει σε αποφάσεις που τελικά θα σου στοιχίσουν και οικονομικά και ψυχολογικά. Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν το πάθος και θα θέσουν γερά θεμέλια στη σχέση. Σήμερα σημαντικό ρόλο θα παίξει η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου που μπορεί να αλλάξει την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, η ένταση των συναισθημάτων θα είναι τέτοια που δεν θα σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλει από εσένα αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο. 

3 από 12Δίδυμοι: Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τη σχέση σου με τους συνεργάτες ή τον/η σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να κοιμηθείς με το ένστικτο και με όχι με τον συναισθηματισμό, διαφορετικά τα λάθη μπορεί να σου στοιχίσουν σε όλα τα επίπεδα. Οι ανασφάλειες εντείνονται και μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Σήμερα υποθέσεις λανθασμένες και έντονη ανασφάλεια μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση και εκρηκτικές καταστάσεις, απέφυγε τες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, όμως καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο για να δεις τι πραγματικά θέλει από εσένα.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν αλλά και ζητήματα της καθημερινότητας που πρέπει να κλείσουν. Ο συναισθηματισμός όμως είναι στα ύψη και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να αντιδράσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές. Πιεστική είναι η κατάσταση και σε προσωπικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σου επιβάλλει με απόλυτο τρόπο τα δικά του θέλω προσπαθώντας να σε ελέγξει, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Σήμερα προσπάθησε να βρεις ισορροπία στις ανασφάλειές του/ης συντρόφου σου για να καταφέρεις να αποφύγεις την ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να θέλουν να επιστρέψουν στη ζωή σου, η έντονη ευαισθησία και ο συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. 

5 από 12Λέων: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν σχέσεις με φίλους ή την προσωπική σου ζωή. Προσοχή γιατί είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα ή να παρασυρθείς από πρόσωπα που δεν δείχνουν ξεκάθαρα τα κίνητρα τους κάτι που τελικά θα σε πληγώσει. Η καθημερινότητα είναι έντονη και πιεστική, φρόντισε να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις που έχεις να διεκπεραιώσεις, διαφορετικά οι συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε εργασιακό επίπεδο δεν αποκλείονται. Σήμερα είναι σημαντικό να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα τι θέλει το ταίρι σου από σένα γιατί ο συναισθηματισμός θα σε οδηγήσει σε λάθος  αντίληψη των πραγμάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή με νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, φρόντισε μόνο να δώσεις χρόνο για να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλει αυτό το άτομο από σένα.

6 από 12Παρθένος: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα και πιθανόν να έχουν προκύψει ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Το σημαντικό είναι να μην πάρεις αποφάσεις που θα δρομολογήσουν σπουδαία γεγονότα γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους πού θα βάλουν γερές βάσεις στη σχέση σου, φρόντισε μόνο να μην γίνεις έντονα εξουσιαστικός με το ταίρι σου γιατί είναι κάτι που θα οδηγήσει σε αποστασιοποίηση. Σήμερα τα έντονα συναισθήματα είναι αυτά που μπορεί να βάλουν γερά θεμέλια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου. 

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να καταλήξεις σε  συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων και αυτό να σου στοιχίσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά τα προσωπικά σου καθώς εμμονές και ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση με το ταίρι σου και κυριαρχικές τάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να μην αφήσεις τις ανασφάλειες και τις εμμονές να κυριαρχήσουν καθώς επιδιώκοντας να ελέγξεις το ταίρι σου θα συγκρουστείς μετωπικά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, οι προσωπική σου φόβοι όμως δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη.

8 από 12Σκορπιός: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα οικονομικής φύσεως που κυρίως σε απασχολούν σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρει να κινηθείς.  Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο γιατί το πιθανότερο είναι να σφάλεις ή να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε επηρεάσουν κατά το δοκούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες καθώς δεν αποκλείεται να μην εξελιχθούν όσο ευοίωνα και θετικά περίμενες. Σήμερα η επικοινωνία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς εκδηλώνονται στα βαθύτερα συναισθήματα είναι βέβαιο ότι θα βάλεις γερά θεμέλια σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανακινήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις.

9 από 12Τοξότης: Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους που ολοκληρώνεται σήμερα προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου που θα πρέπει να λυθούν. Σημαντικό είναι να μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην αφεθείς το συναισθηματισμό γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος επιλογές που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή και σε οικονομικό επίπεδο γιατί πιθανές αποφάσεις που μπορεί να υπάρξουν να λειτουργήσουν περιοριστικά και αυτό να ξυπνήσει έντονες ανασφάλειες. Σήμερα αφέσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και μην προβείς σε συμπεράσματα που το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν φρόντισε όμως να αφήσεις το χρόνο να περάσει για να δεις πραγματικά τι θέλουν από σένα. 

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα και σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο καθώς το άγχος είναι έντονο και θέλεις να οριστικοποιήσεις ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε μόνο να μην χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γιατί δεν αποκλείεται να έχεις λάθος εντύπωση των πραγμάτων και να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα. Σε προσωπικό επίπεδο απαιτείς την κάλυψη τον προσωπικό σου αναγκών με επιτακτικό τρόπο και αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Σήμερα το να γίνεις απολυταρχικός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στο να εξομαλυνθούν τα πράγματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, το κριτήριο όμως δεν είναι αντικειμενικό και μπορεί να προβείς λανθασμένα συμπεράσματα.

11 από 12Υδροχόος: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και πιθανά φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό.  Ήρθε η ώρα να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα όμως γεγονός είναι ότι δεν έχεις αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων και μπορεί να οδηγηθεί σε λανθασμένα βήματα που θα φέρουν την απογοήτευση. Καταστάσεις του παρελθόντος λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις για να ξεφύγεις από αυτές. Σήμερα ο ρεαλισμός και η λογική θα πρέπει να επικρατήσουν για να μην υπάρξουν ζητήματα που μπορεί να σπείρουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές οι νέες γνωριμίες φρόντισε όμως να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς. 

12 από 12Ιχθύες: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καριέρα και την οικογένειά σου καθώς δεν αποκλείεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο θέματα που πρέπει να κλείσεις. Είναι σημαντικό να μην βιαστείς σε αποφάσεις ή συμπεράσματα λόγω συναισθηματικής φόρτισης γιατί θα οδηγηθεί σε μοιραία λάθη που δεν θα είναι εύκολο να διορθώσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη της ελευθερίας είναι έντονη και προσπαθείς να επιβάλεις νέους όρους στις σχέσεις σου αυτό όμως θα  προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Σήμερα το ερωτικό στοιχείο είναι έντονη, έντονη είναι και η ανάγκη η ελευθερία και αυτό μπορεί να φέρει αντιπαράθεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, φρόντισε να δώσεις χρόνο γιατί μόνο τότε θα δεις την πραγματικότητα.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα