Λένα Παπαληγούρα: Μιλάει πρώτη φορά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

10:56 23/2/2020 - Πηγή: People

Το δεύτερο παιδί της ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, ένα χρόνο σχεδόν μετά τη γέννηση του γιου της, Αναστάση.

Λένα Παπαληγούρα: Έγκυος για δεύτερη φορά η ηθοποιός

Λίγες μέρες, λοιπόν, αφού έγινε γνωστή η είδηση της δεύτερη εγκυμοσύνης της, η Παπαληγούρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ευχάριστο γεγονός.

Αρχικά, η ηθοποιός εξήγησε γιατί με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, προσπάθησαν να κρατήσουν

κρυφή την εγκυμοσύνη:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει κρυφό, γιατί είναι προσωπικά πράγματα αυτά και θέλουμε όσο μπορούμε να τα κρατάμε μεταξύ μας. Και από τον θίασο θεάτρου «Βέμπο», όπου παίζω στο έργο «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια», το είχα εμπιστευτεί μόνο στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και στη Γιούλικα Σκαφιδά. Θα το μοιραζόμουν μαζί τους μέσα στις επόμενες μέρες αφού είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα, αλλά με πρόλαβε το δημοσίευμα».

Η Λένα Παπαληγούρα, που βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, ωστόσο είναι πολύ ευτυχισμένη με το γεγονός: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Αναστάσης μας».

Τέλος, αναφέρει πώς θα συνεχίσει κανονικά στο θέατρο, ενώ αμέσως μετά τον τοκετό σκοπεύει να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα