Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 23/02 έως 29/02

09:14 23/2/2020 - Πηγή: People

1 από 12Κριός:Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας προβλήματα γιατί υπάρχει η εκδοχή να έχετε απροσδόκητες δυσκολίες αν δεν είστε αρκετά προνοητικoί και δεν εκτιμήσετε σωστά τη γενικότερη κατάσταση σε σχέση με τις δικές σας ανάγκες. Παρά τον εκνευρισμό και τα άγχη σας, στο μέσον της εβδομάδας όλα δείχνουν μια γρήγορη βελτίωση τόσο της διάθεσης όσο και της κατάστασης του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείστε. TIP: Αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον.

2 από 12Ταύρος: Αναζητήστε τη βοήθεια που θέλετε από τους αρμόδιους παράγοντες γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας δοθεί, αλλά

μη βιάζεστε να ανοιχτείτε πολύ στις νέες γνωριμίες. Οι ερωτικοί ανταγωνισμοί αλλά και οι αιφνίδιες ερωτικές συγκινήσεις δεν θα λείψουν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αλλά προσέχετε πώς θα διαχειριστείτε τον εαυτό σας περισσότερο από το πώς θα συμπεριφερθείτε στους άλλους. Έχει σημασία να είστε ψύχραιμοι και δημιουργικοί. TIP: Προσέξτε ένα οικονομικό ζήτημα για το οποίο αδιαφορείτε συστηματικά.

3 από 12Δίδυμοι: Ελέγχετε το περιβάλλον και κυρίως εκείνους που κινούνται παρασκηνιακά εις βάρος σας. Παράλληλα μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας με τον σύντροφό σας και αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις ευθιξίες γιατί είναι πιθανό να φέρουν ανεπιθύμητες εξελίξεις. Παρά τη διευκόλυνση που θα έχετε στα οικονομικά σας, μη βιαστείτε να δημιουργήσετε νέα έξοδα και μην παρασύρεστε σε αβέβαιες επενδύσεις. ΤΙΡ: Ελέγχετε τη φαντασία σας και μην πείθεστε εύκολα από τη θετική εκδοχή.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Ακόμα και εσείς που βάλλεστε στον επαγγελματικό τομέα, λόγω επιρροής από τη γενικότερη κατάσταση, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ενισχύσετε τη θέση σας ή την ίδια σας τη δουλειά σε σύγκριση με άλλους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αξιοποιήστε τις καλές στιγμές που δεν θα λείψουν αλλά φροντίστε να έχετε εφεδρείες στις δύσκολες. ΤΙΡ: Δείξτε υπομονή στα ερωτικά σας και η ατμόσφαιρα θα γίνει καλύτερη.

5 από 12Λέων: Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει αυτό το διάστημα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Παρά τα επεισόδια και την αναστάτωση γύρω σας, το ηθικό σας είναι ακμαίο και δεν θα λείψει η αισιοδοξία και τα καινούρια κίνητρα για νέες δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε εύστοχα την πείρα που σας έδωσαν οι προηγούμενοι μήνες για να μην έχετε παράπονο από τον εαυτό σας και τους άλλους. ΤΙΡ: Προετοιμαστείτε για αποφασιστικές αλλαγές.

6 από 12Παρθένος: Δώστε στον εαυτό σας τις ηθικές και υλικές ικανοποιήσεις που έχει ανάγκη. Η περίοδος αυτή ευνοεί τη δημιουργία νέων στόχων, την πραγματοποίηση προσδοκιών, τα ταξίδια στο εξωτερικό, την ανανέωση των σχέσεων και την έξαρση του ερωτισμού σας. Στον τομέα της εργασίας δεν θα λείψουν αντιξοότητες, προφανώς από την παρεμβολή των συνεπειών της γενικότερης κατάστασης. ΤΙΡ: Φανείτε δεόντως προσεκτικοί και επιφυλακτικοί.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η εβδομάδα αυτή δίνει έμφαση στις εξελίξεις τόσο της επαγγελματικής όσο και της κοινωνικής σας ζωής. Συγκριτικά με άλλες ομάδες είστε περισσότερο εκτεθειμένοι σε εμπόδια και δυσκολίες, αλλά ξέρετε να χρησιμοποιείτε τη σύνεση, την υπομονή και τον ρεαλισμό. Διαμορφώνεται όμως τώρα μια καινούρια κατάσταση αρκετά σαφής και δεν έχετε παρά να εντοπίσετε τα σημεία εκείνα που μπορείτε να υπερπηδήσετε και τα άλλα που οφείλετε να προσέξετε. ΤΙΡ: Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας.

8 από 12Σκορπιός: Καταπολεμήστε το άγχος και αποφύγετε την αποδιοργάνωση. Εργαστείτε δημιουργικά βασιζόμενοι στον εαυτό σας και καλλιεργώντας ενδιαφέροντα προκειμένου να αναπληρωθούν άλλες ελλείψεις. Η οικογενειακή κατάσταση είναι φορτωμένη και ορισμένες στιγμές φορτισμένη. Στον έρωτα υπάρχει πρόκληση αλλά και περιστασιακή ικανοποίηση. Διατηρήστε στην εναλλαγή αυτών των δύο τη δική σας ισορροπία. ΤΙΡ: Μια συμβουλή μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Αναζητήστε την!

9 από 12Τοξότης: Η εβδομάδα αυτή σας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας μέσα στο περιβάλλον που κινείστε και ζείτε. Θα χρειαστεί να ρίξετε το βάρος της προσοχής σας στις κοινωνικές σας σχέσεις και στις εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Πολλοί από εσάς επηρεάζεστε από τη γενικότερη κατάσταση αλλά θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας. ΤΙΡ: Λειτουργήστε με ρεαλισμό για να αντιμετωπίσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε και να μη φθείρεστε με ανθρώπους με τους οποίους είστε αναγκασμένοι να συνεργάζεστε και να συμβιώνετε. Ο Άρης στο ζώδιό σας δίνει αφορμές έντασης και ανικανοποίητου. Αναζητήστε εκείνους που μπορούν να σας καταλάβουν ή να σας βοηθήσουν άμεσα. Προσέξτε τα έξοδα, τις μετακινήσεις, τα απρόοπτα και λίγο την εύθραυστη υγεία σας! ΤΙΡ: Εστιάστε στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

11 από 12Υδροχόος: Είναι πιθανό ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Στα ερωτικά ενδιαφέροντα η κατάσταση παραμένει οξυμένη αλλά και αρκετά ασαφής. Δεν θα λείψουν επιτυχίες και στιγμές χαράς αλλά δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Μη βιαστείτε να υποσχεθείτε τίποτα και σε κανέναν. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν έχουν κόστος, αλλά σας προσφέρουν ανανέωση και αισιοδοξία. ΤΙΡ: Ασχοληθείτε με τις ανάγκες της οικογένειας χωρίς να διαμαρτύρεστε.

12 από 12Ιχθύες: Παρά τα επεισόδια της εποχής και τις γενικότερες δυσκολίες, εσείς μπορείτε να ξεφύγετε από αυτές και να διαχωρίσετε τη θέση σας αν ενισχύσετε την αντίληψη και περιορίσετε την κριτική διάθεση. Οργανώστε τον χρόνο σας έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τη δραστηριότητά σας είτε ευνοείται είτε βάλλεται το αντικείμενο της δουλειάς σας και μέσα από αντιξοότητες να δημιουργήσετε άμυνες για την οικονομική σας ασφάλεια. ΤΙΡ: Συγκεντρωθείτε στην εργασία και σε οτιδήποτε σας προσφέρει διέξοδο από πιέσεις και απαιτήσεις τρίτων.

H Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει το περιβάλλον, τις πολιτικές εξελίξεις, τις ισορροπίες μεταξύ αντιμαχόμενων στρατοπέδων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμα πιο έντονα γεγονότα, αναμενόμενα και μη!

Keywords
Τυχαία Θέματα