Κόρες, αδέλφια, κουµπάροι – Οι συγγένειες που δεν γνωρίζαμε στην τηλεόραση

14:42 28/10/2019 - Πηγή: People

Οι περισσότερες συγγένειες εντοπίζονται στον ΑΝΤ1. Στο «Πρωινό» για παράδειγµα η Φαίη Σκορδά -που είναι απέναντι από τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα- συνεργάζεται µε την κουµπάρα της Πολυξένη Καραµίχα, η οποία καθηµερινά µεταφέρει από τη Θεσσαλονίκη τον παλµό της πόλης. Στο ίδιο κανάλι βρίσκεται και η οικογένεια Σκιαδαρέση-Μάλφα. Συγκεκριµένα,

στην κωµωδία «Αν ήµουν πλούσιος» η Μπέσυ Μάλφα συνεργάζεται µε την κόρη της Νίκη Σκιαδαρέση, ενώ ο Γεράσιµος Σκιαδαρέσης είναι για δεύτερη χρονιά στη «Φριτέζα», αλλά και στο «Κόκκινο Ποτάµι».

Στο ίδιο πλατό για τρίτη φορά βρέθηκε φέτος και το ζεύγος Τουµασάτου-Σταύρου. Μετά τα «Φτερά του έρωτα» και τη «Βέρα στο δεξί», η Μαριάννα Τουµασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου συναντώνται και πάλι τηλεοπτικά, αυτήν τη φορά για τις ανάγκες της δραµατικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνοµα». Αντίθετα, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεργάζεται για πρώτη φορά µε τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη για τις ανάγκες του µουσικού σόου «The Final Four». Σχέσεις ζωής όµως διατηρούν και πολλά πρόσωπα που συνεργάζονται φέτος µε τον Alpha.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα