Η Τζένη Θεωνά δεν είναι πια ξανθιά: η αλλαγή στα μαλλιά της

12:40 28/10/2019 - Πηγή: People

Τη Τζένη Θεωνά την έχουμε όλοι στο μυαλό μας ως μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα. Φαίνεται, όμως, ότι μετά από πολύ καιρό, η ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση: να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της.

Και η νέα απόχρωση που επέλεξε για να ανανεώσει το look της είναι η ginger!

To χρώμα που επέλεξε η Θεωνά αποτελεί hot τάση της σεζόν και την έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities. Μάλιστα, οι τόνοι στα μαλλιά της ηθοποιού είναι αρκετά ανοιχτοί και της ταιριάζουν πολύ.

Η Τζένη Θεωνά

υποδέχτηκε πριν από το Πάσχα το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, καρπό του έρωτάς της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Κι αυτή η νέα αρχή στη ζωή της φαίνεται πως πυροδότησε και την απόφασή της για μια γενναία αλλαγή στα μαλλιά της.

Το έγραψε, εξάλλου, και στη λεζάντα της φωτογραφίες στην οποία ποζάρει με το νέο της hair look: «Όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη ν’ αλλάξει τη ζωή της, λένε. Εν προκειμένω συνέβη το αντίστροφο. Και το κλίμα έγινε πιο θερμό».

View this post on Instagram

Όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη ν'αλλάξει την ζωή της, λένε. Εν προκειμένω συνέβη το αντίστροφο. Και το κλίμα έγινε πιο θερμό. *************************************************** @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta @zekiouvioleta στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα θα σε ακολουθώ.

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Oct 25, 2019 at 10:47am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα