Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν – Όι τσακωμοί τους στο Globetrotters

14:01 28/10/2019 - Πηγή: People

Globetrotters. Ένα πρόγραμμα που ήρθε ξαφνικά για να γίνει αγαπημένο. Ο λόγος; Μα φυσικά το εκρηκτικό δίδυμο του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη. Στην ουσία το Globetrotters είναι μια μίξη World Party με Survivor, αφού τα ζευγάρια παικτών πρέπει να φέρουν εις πέρας κάποιες αποστολές, αλλά ταυτόχρονα βλέπουμε και ένα δείγμα από την καθημερινότητά τους.

Ο Στέλιος Κρητικός με τον γιο του και τα δύο

παιδιά του MasterChef έχουν μια αρμονική συνύπαρξη. Λογικό. Όπως λογική είναι κι η διαρκής κόντρα της Αντελίνας και του Χάρη που είναι παντρεμένοι τόσα χρόνια. Αυτό που έχουμε καταλάβει από τα 2 επεισόδια Globetrotters είναι ότι μαζί δεν κάνουν και χώρια δε μπορούν.

Από τη Νέα Ζηλανδία ως τη Σιγκαπούρη, οι έντονες διαφωνίες κι οι τσακωμοί δεν έχουν σταματημό. Τις περισσότερες φορές ξεκινούν από ζήλεια, με τον Χάρη Βαρθακούρη να μιλάει σε κάποιες ντόπιες και την Αντελίνα να…βουρλίζεται, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε αυτό που λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Από τις ετοιμασίες των βαλιτσών, Χάρης και Αντελίνα δίνουν ένα teaser για το τι θα ακολουθήσει.


Κατά την άφιξή τους στη Σιγκαπούρη, η Αντελίνα ζητάει τον λόγο από τον Χάρη για μια κίνηση που κάνει καθώς εκείνη μιλάει.


Στη Νέα Ζηλανδία έχουμε το σκηνικό της ζήλειας, με την Αντελίνα να αποκαλεί «πατσαβούρα» μια Νεοζηλανδή.


Δείτε κι εδώ στο 14ο λεπτό, αλλά κυρίως στο 49ο τι έκανε η Αντελίνα στον Χάρη με έναν άγριο σκύλο. Υπάρχει, επίσης, κι ένας ακόμα τσακωμός-προϊόν ζήλειας στο 12ο λεπτό μετά τη μία ώρα.


Keywords
Τυχαία Θέματα