Κόμπι Μπράιαντ: Ντετζένερις, Κίμελ, Κόρντεν και Φάλον είπαν το δικό τους «αντίο» και δάκρυσαν

11:04 28/1/2020 - Πηγή: People

Πένθιμο και έντονα φορτισμένο ήταν το κλίμα στα αμερικανικά talk shows το μεσημέρι και το βράδυ της Δευτέρας, με τους late night παρουσιαστές και την Έλεν Ντετζένερις να μιλούν για τον Κόμπι Μπράιαντ και τα δάκρυα τους να αποτυπώνουν ανάγλυφα την συναισθηματική τους κατάσταση.

Η Έλεν Ντετζένερις περισσότερο απ΄όλους, μιας και είχε την πιο στενή σχέση με τον Κόμπι. Τα όσα είπε σίγουρα θα κάνουν τον Κόμπι να χαμογελάει από ψηλά.

«Χθες ήταν τα γενέθλια μου, ήταν τα Grammy, υποτίθεται πως θα ήταν ημέρα γιορτής.

Μέχρι που μάθαμε τι συνέβη στον Κόμπι και όλα άλλαξαν. Η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη και δεν ξέρουμε πόσα γενέθλια θα έχουμε ακόμα. Δεν χρειάζεται να έχετε γενέθλια για να γιορτάσετε. Αγαπώ κάθε έναν από εσάς που αγοράζετε εισιτήριο για να έρθετε εδώ. Νιώθω τυχερή που έχω μια γυναίκα να με αγαπά, αν και δεν έχω Grammy. Αγαπώ όσους δουλεύουμε μαζί. Είμαστε στενοχωρημένοι σήμερα, αλλά είπα με τον Twitch (τον dj της) να βγούμε και να το κάνουμε με χαρά γιατί αυτό έχουν όλοι ανάγκη αυτή τη στιγμή».


Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζίμι Φάλον. «Στο μυαλό μου ο Κόμπι ήταν τόσο δυνατός που νόμιζα πως θα ζει για πάντα. Τον γνώρισα στα 17 του, εγώ ήμουν 21. Ήμασταν σε ένα πάρτι, δεν γνωρίζαμε κανέναν και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Μου είπε ότι έπαιζε στους Λέικερς, ότι έγραφε ποίηση, γνώρισα την αδερφή του. Ήμασταν και οι δύο καινούργιοι ακόμα στο Λος Άντζελες. Ο Κόμπι έγινε ένας μύθος. Ένας από τους σπουδαίους και πιο σεβαστούς παίχτες. Στη διάρκεια των ετών, όποτε συναντιόμασταν γελούσαμε για την πρώτη μας γνωριμία».

Σε αυτό το σημείο ο Φάλον δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα για τον φίλο του τον Κόμπι Μπράιαντ, σε μια πολύ δυνατή στιγμή…

Ο Τζίμι Κίμελ δεν θέλησε να πει πολλά, αλλά επέλεξε να τιμήσει τον Κόμπι  παίζοντας την τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή, τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Τέλος, ο Τζέιμς Κόρντεν που γνώριζε τον Κόμπι κυρίως μέσα από τις φορές που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του, αλλά είχε να πει ένα από τα πιο σημαντικά για εκείνον.

«Ένας άντρας που πέτυχε τόσα πολλά στη ζωή του, ήταν τόσο ενθουσιασμένος όταν αποσύρθηκε γιατί θα μπορούσε να είναι για πρώτη φορά συγκεντρωμένος στην οικογένεια του».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόμπι Μπράιαντ, Ντετζένερις Κίμελ Κόρντεν, Φάλον,kobi braiant, ntetzeneris kimel kornten, falon