MasterChef 4: Διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε με τη σύζυγό της και συγκίνησε περιγράφοντας τις δυσκολίες που πέρασαν

22:59 27/1/2020 - Πηγή: People

Πριν ένα χρόνο ήταν ο Ζαχίρ και παρόμοιες περιπτώσεις που ήθελαν να αναδείξουν τη διαφορετική ματιά που θα δώσει στους διαγωνιζόμενους η παραγωγή. Φέτος, από την πρώτη οντισιόν είχαμε μια περίπτωση που χρήζει προσοχής και ανάδειξης.

Η Ντέμη είναι μια κοπέλα σπάνια, με την έννοια ότι δεν έχουμε ξαναδεί γκέι άνθρωπο να εμφανίζεται με τέτοια άνεση και πολύ όμορφο θάρρος στην τηλεόραση και να πει ότι είναι παντρεμένη. Εκείνη το έκανε και μάλιστα μας σύστησε και τη σύζυγό της, την Άλκηστη, με την οποία έχουν μαζί και vegan μαγαζί.

Η

Ντέμη μίλησε στην κάμερα του MasterChef για τη συγκίνηση που νιώθει βλέποντας την οικογένεια της και τη γυναίκα της να είναι παρέα και να την στηρίζουν, μιας και η σχέση τους πέρασε κλυδωνισμούς μέχρι να γίνει αποδεκτή.

Εκτός από τον χαρακτήρα της που σίγουρα μας κέρδισε εμάς ως τηλεοπτικό κοινό, η Ντέμη κέρδισε και τους κριτές, οι οποίοι αν και αρνητικοί προς τη vegan κουζίνα, έκριναν το πιάτο της ως πεντανόστιμο και την πέρασαν παμψηφεί.

Μάλιστα, ο κύριος Κουτσόπουλος της είπε χαρακτηριστικά πως «εγώ θεωρούσα πως αυτού του είδους η κουζίνα είναι άνοστη και άγευση, αλλά το πιάτο που μας παρουσίασες ήταν πολύ νόστιμο. Θεωρώ πως θα αναθεωρήσεις πολλά στην πορεία του παιχνιδιού, αλλά θα αναθεωρήσω κι εγώ».


Keywords
Τυχαία Θέματα