Κόμπι Μπράιαντ: Η αστυνομία του Λος Άντζελες δημοσίευσε ηχητικά ντοκουμέντα από τις πρώτες μαρτυρίες για τη συντριβή του ελικοπτέρου

14:34 4/2/2020 - Πηγή: People

Δέκα ημέρες μετά το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε 9 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζίτζι, οι αρχές του Λος Άντζελες αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα από τις πρώτες κλήσεις που έφτασαν στην πυροσβεστική και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Καλαμπάσας σχετικά με τη συντριβή του ελικοπτέρου.

«Ένα ελικόπτερο συνετρίβη στο βουνό. Το άκουσα και τώρα βλέπω τις φλόγες» ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Άκουγα ένα αεροπλάνο σαν να ήταν στα σύννεφα, αλλά δε μπορούσα να το δω και μετά άκουσα την

έκρηξη κι έναν υπόκωφο ήχο και είδα τις φλόγες»  ανέφερε ένας πεζοπόρος που βρισκόταν σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το σημείο της καταστροφής.

Ένας τρίτος κάτοικος της ευρύτερης περιοχής που ζει εκεί από το 1963, τηλεφώνησε στην αστυνομία για να τους πει το σημείο που είδε το ελικόπτερο και την πορεία που ακολούθησε. Τέλος, ένας άλλος κάτοικος τηλεφώνησε δύο φορές στις αρχές, την πρώτη όταν οι καπνοί είχαν σκεπάσει τον ουρανό στο βάθος και τη δεύτερη όταν η φωτιά είχε αρχίσει να κοπάζει.

Αντιλαμβάνεται κανείς από τις συγκεχυμένες πληροφορίες το πόσο χρόνο θα χρειάστηκαν οι αρχές ώστε να εντοπίσουν το διαλυμένο και τυλιγμένο από φλόγες ελικόπτερο και να ανασύρουν τα πτώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα