MasterChef 4: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κλείνει το μάτι στον ανταγωνισμό – Το σχόλιο για τις Άγριες Μέλισσες

11:27 4/2/2020 - Πηγή: People

Όλοι γνωρίζουν ότι ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ενεργός στα social media. Αυτό σε συνδυασμό με το χιούμορ που τον διακρίνει έχει συχνά ως αποτέλεσμα απολαυστικά σχόλια… που γίνονται αφορμή για να τον αποθεώσει το κοινό του.

Στις χθεσινές, λοιπόν, auditions του Mastechef 4, o κριτής μπέρδεψε το όνομα της υποψήφιας Σεμίνας και την αποκάλεσε Ασημίνα, φέρνοντας βεβαίως στο νου των τηλεθεατών την περσινή συμμετέχουσα Ασημίνα  Ουστάλλι. Προφανώς, ο σεφ

μπερδεύτηκε, προφανώς Κοντιζάς και Ιωαννίδης βρήκαν την ευκαιρία να τον πειράξουν on air, προφανώς, όμως, και ο ίδιος ο Κουτσόπουλος δεν άφησε το λάθος να πάει χαμένο και μοιράστηκε ένα σχόλιο στο Twitter που προκαλεί γέλιο.

Το tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου γράφει «Μια είναι η «Ασημινα» στην ελληνική τηλεόραση» και συνοδεύει το σχόλιο με τη φωτογραφία της Έλλη Τρίγγου … της «Ασημίνας» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Μια είναι η «Ασημινα» στην ελληνική τηλεόραση. #MasterChefGR #elli_tringou pic.twitter.com/rmPMaAth3m

— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) February 3, 2020

Η ανάρτηση του σεφ ερμηνεύτηκε από τους followers του με διάφορους τρόπους: άλλοι υπέθεσαν ότι ο Κουτσόπουλος είναι φαν της σειράς που παίζει απέναντι από το Masterchef, άλλοι ότι είναι θαυμαστής της ηθοποιού και άλλοι θυμήθηκαν την Ασημίνα του Masterchef και πόσο ωραίο κορίτσι είναι …ενώ κάποιοι θέλησαν να αφήσουν και μία ακόμα Ασημίνα της ελληνικής τηλεόρασης στο string του σχολιασμού, την Ασημίνα του GNTM 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα