My Style Rocks 3- παρασκήνιο: Ο άγριος καβγάς Κουδουνάρη – Αλεξανδράκη και η αποχώρηση

12:08 4/2/2020 - Πηγή: People

Και οι καβγάδες καλά κρατούν στο My Style Rocks 3. Σύμφωνα, μάλιστα, με το παρασκήνιο που αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό» ένας τέτοιος άγριος καβγάς σημειώθηκε στο γύρισμα του My Style Rocks Gala και είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει τη Δήμητρα Αλεξανδράκη ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

My Style Rocks 3: Άγριος τσακωμός της Κρίστεν με την Ευρυδίκη – «Η υποκρισία είναι μεγάλη, αν έχεις αποδείξεις

να μου τις φέρεις»

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε ότι ο καβγάς έγινε ανάμεσα στη Αλεξανδράκη και τον Στέλιο Κουδουνάρη «που δεν δείχνει να τη συμπαθεί και πολύ»:

«Την Κυριακή έγινε το γυρίσμα για το Gala, που θα δούμε την Παρασκευής και έχει θέμα “Red Carpet”. Ο Κουδουνάρης μίλησε πάρα πολύ αυστηρά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα. Έγινε μεγάλη φασαρία και διακόπηκε το γύρισμα.

Η Δήμητρα έκλαψε στα παρασκήνια, και χθες που πήγε να προετοιμαστεί για το νέο επεισόδιο και έκλαψε στην προετοιμασία. Δεν ήθελε να μείνει στο My Style Rocks, την έπεισε η παραγωγή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν τα κορίτσια, που την αγαπάνε και την συμπαθούν. Η ίδια δήλωσε πως δεν το κάνει για τα χρήματα, έχω δουλειές, βγάζω χρήματα, και έχει πιεστεί πολύ ψυχολογικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα