Κιμ Καρντάσιαν: Μόλις αποκάλυψε τον μυστικό κορσέ που της χαρίζει τη σιλουέτα με την οποία τη γνωρίσαμε

14:31 23/10/2019 - Πηγή: People

Τα SKIMS είναι το brand εσωρούχων που η Κιμ Καρντάσιαν προωθεί και διαχειρίζεται. Τα προϊόντα του είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της και απευθύνονται σε γυναίκες με καμπύλες που θέλουν να αναδείξουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή της πληθωρικής σιλουέτας τους.

Γι’ αυτό και όταν η τηλεπερσόνα και influencer αποφάσισε να λανσάρει -και πρακτικά να αποκαλύψει το μυστικό που τόσα χρόνια δίνει την εικόνα που όλοι ξέρουμε πια στα διάσημα οπίσθιά της, εκείνη απλώς

«πούλησε» αυτό που σε απλά ελληνικά θα αποκαλούσαμε «υπερκορσέ».

View this post on Instagram

Our strongest Solutionwear is coming soon. The @skims Contour Bonded collection offers the highest level of support for super strength smoothing and lifting. Shop the Contour Bonded collection OCTOBER 24 at 9AMPST / 12PM EST only at SKIMS.COM. Join the waitlist now via the link in our bio to be the first to shop.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 22, 2019 at 9:26am PDT

«Είναι τελείως διαφορετικό απ’ ό,τι συνηθίζετε να φοράτε για να αναδείξετε το σχήμα του σώματός σας. Είναι από ένα τελείως διαφορετικό, γερό υλικό και είναι για εσάς που χρειάζεστε μία τελείως διαφορετική στήριξη στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών», ακούγεται να λέει η Κιμ στα βίντεο και τα stories της στο Instagram, στα οποία μπορεί να τη δει κανείς να δοκιμάζει το νέο κορσέ που λανσάρει το brand της.

Μεταξύ μας, ακόμη και περί καινοτομίας να μην πρόκειται, ακόμη και ένας κορσές φτιαγμένος από λίγο καλύτερης ποιότητας υλικό να είναι, όταν τον «σπρώχνει» στην αγορά η ιέρεια των αμφιλεγόμενων καμπύλων, εννοείται ότι θα τα πάει καλά από πωλήσεις, κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό.

Πηγή: People.com

Keywords
Τυχαία Θέματα