Κέιτ Μπλάνσετ και Ρούνι Μάρα θα παίξουν μαζί στην επόμενη ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

17:34 6/9/2019 - Πηγή: People

Αυτές τις μέρες η Κέιτ Μπλάνσετ προωθεί την ταινία της I Am Bernadette. Η Ρούνι Μάρα συνόδευσε τον Χοακίν Φοίνιξ στη Βενετία για την πρεμιέρα του Joker. Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας του ταινίας Scary Stories to Tell In The Dark, της πρώτης του μετά το Shape of Water.

Και οι τρεις θα συνεργαστούν μαζί στο επόμενο πρότζεκτ

του Μεξικανού σκηνοθέτη, το Nightmare Alley ένα rom noir της δεκαετίας του ’50 που θα κάνει reboot με πολύ διαφορετικό τρόπο ο ντελ Τόρο.

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο κατέστησε  σαφή την διάθεση του να κάνει το reboot μια ξεκάθαρα R-Rated ταινία, όπερ σημαίνει πως θα είναι έντονη και πάρα πολύ σκοτεινή. Δεν θα έχει υπερφυσικά στοιχεία, όπως τόνισε, αλλά αυτό δεν αφαιρεί καθόλου από τις προσδοκίες. Θα βασιστεί πάντως στο ομώνυμο βιβλίο κι όχι στην πρωταρχική απόδοση της ταινίας.

Το Nightmare Alley περιγράφει την ιστορία του Στάντον Καρλάιλ σε έναν περιφερόμενο θίασο ή καλύτερα ένα freak show, και πιο συγκεκριμένα την επαφή του με την ιδιαίτερη σχέση της ηθοποιού Μαντεμουαζέλ Ζίνα και του αλκοολικού Πιτ. Ο Σταν θεωρεί ότι με το νούμερο του επί σκηνής έχει πιάσει πάτο και η ζωή του δεν μπορεί να πάει χειρότερα.

Όταν ο Πιτ πεθαίνει, η Ζίνα θα απλώσει τα δίχτυα της στον Στάντον, ο οποίος θα θελήσει να γίνει μια μεγάλη περσόνα του θεάματος και θα τα καταφέρει εκμεταλλευόμενος την ώθηση από τη σχέση του με τη Ζίνα και μαγεύοντας την πόλη του Σικάγο με το προσωνύμιο Ο Μεγάλος Στάντον.

Η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχουν συμφωνήσει από καιρό να πρωταγωνιστούν στην ταινία, ενώ χθες ανακοινώθηκε η Ρούνι Μάρα που από καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις. Μαζί τους θα είναι και ο Ρίτσαρντ Τζένκινς με τον Μάικλ Σάνον, που ήταν στο Shape of Water, αλλά και ο Γουίλεμ Νταφόε.

Keywords
Τυχαία Θέματα