Η Ντίλαν Φάροου απαντά καυστικά στη Σκάρλετ Γιοχάνσον για τη στήριξη της προς τον Γούντι Άλεν

16:33 6/9/2019 - Πηγή: People

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον είναι μια από τις μούσες του Γούντι Άλεν και στο παρελθόν έχει ερωτηθεί πολλάκις για την άποψη της σχετικά με το επίμαχο θέμα που κυνηγάει τον σκηνοθέτη και αφορά τον βιασμό που καταγγέλλει η Ντίλαν Φάροου.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν δύο μέρες στο Hollywood Reporter, η Σκάρλετ δέχτηκε ξανά αυτή την ερώτηση και η απάντηση της εξόργισε την Ντίλαν Φάροου.

«Θα

δεχόμουν να δουλέψω με τον Γούντι οποτεδήποτε. Έχουμε κάτσει κι έχουμε συζητήσει πολλές φορές γι΄αυτό. Είμαι άμεση μαζί του, είναι άμεσος μαζί μου και τον πιστεύω».

Η Ντίλαν Φάροου σχολίασε καυστικά αυτή την απάντηση συνδέοντας τον Άλεν με τον Γουάινστιν, τον Σπέισι και όποιον έχει κατηγορηθεί αυτά τα δύο χρόνια ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά στο Χόλιγουν. «Μάθαμε καλά τα τελευταία δύο χρόνια ότι οποιοδήποτε αρσενικό αρπακτικό διατείνεται την αθωότητα του, πρέπει να το πιστεύουμε χωρίς αμφιβολία. Η Σκάρλετ έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να καταλάβει το θέμα που ισχυρίζεται ότι κατέχει».

Because if we’ve learned anything from the past two years it’s that you definitely should believe male predators who “maintain their innocence” without question. Scarlett has a long way to go in understanding the issue she claims to champion. https://t.co/S1NmttL9tJ

Dylan Farrow (@RealDylanFarrow) September 5, 2019

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Σκάρλετ κατηγορείται, έστω και εμμέσως για ζητήματα τέτοιας φύσεως, αφού πριν από 2 χρόνια την είχαν στηλιτεύσει γιατί θα πρωταγωνιστούσε σε ταινία που ο κεντρικός ρόλος ήταν της πρώτης ανοιχτά τρανς γυναίκας στις ΗΠΑ.

Σίγουρα πάντως η Σκάρλετ βρίσκεται σε μια πολύ λεπτή θέση και σίγουρα δεν μπορεί να καταδικάσει στο μυαλό της έναν άνθρωπο που δεν έχει καταδικαστεί στο δικαστήριο. Οτιδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας, είναι μόνο ο νόμος και τα αδιάσειστα στοιχεία που μπορούν να καταδικάσουν έναν άνθρωπο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Άλεν είναι ή δεν είναι ένοχος. Δεν είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε αυτό. Ούτε το επιχείρημα της Ντίλαν που συγχέει άλλα περιστατικά, ευσταθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα