Καθολική αποδοχή της Κέιτ Μίντλετον δείχνει νέα έρευνα – Στα «τάρταρα» η Μέγκαν Μαρκλ

17:19 5/11/2019 - Πηγή: People

Είναι κάτι που, λίγο να παρατηρήσεις τη γλώσσα της εικόνας, το καταλαβαίνεις. Η Κέιτ Μίντλετον κινείται σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της με άνεση και αυτοκρατορικό στυλ, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ δείχνει φοβισμένη και μαζεμένη. Αυτή η στάση δημιουργεί και την αντίστοιχη πρόσληψη στο κοινό.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που έγινε, η Κέιτ Μίντλετον απολαμβάνει της εκτίμησης του λαού

σε ποσοστό 67% και είναι στη δεύτερη θέση της βασιλικής οικογένειας πίσω μόνο από την Ελισάβετ. Αντιθέτως, η Μέγκαν Μαρκλ έχει ποσοστό αποδοχής στο 41% και μαζί με αυτήν παίρνει η μπάλα και τον Χάρι.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι ο λαός δεν τους εμπιστεύεται ως ζευγάρι και θεωρεί ότι δεν εκπροσωπούν σωστά τη βασιλική οικογένεια, ούτε μάχονται για τα συμφέροντα του κράτους. Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η αντιπαράθεση τους με τα μίντια τον τελευταίο καιρό. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η έρευνα δημοσιεύεται σε μια περίοδο που ο Χάρι και η Μαρκλ έχουν λογομαχήσει με τους εκπροσώπους του τύπου.

Είναι ενδεικτικό πάντως ότι στις ηλικίες από 45 και πάνω, η Μαρκλ και ο Χάρι δεν έχουν κανένα έρεισμα, ενώ οι ηλικίες από 25 και κάτω στηρίζουν τη στάση τους, με ένα ποσοστό 71% να τους χαρακτηρίζει συμπαθητικούς.

Αυτή η αντιθετική εικόνα ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ ενισχύθηκε κι από τις σχέσεις του Χάρι με τον Γουίλιαμ. Τα δύο αδέρφια φαίνεται να μην διάγουν και την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους κι αυτό είναι αποτέλεσμα και των σχέσεων που έχουν οι γυναίκες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθολική, Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ,katholiki, keit mintleton, megkan markl