GNTM 2: Η Μαρτίνα Χαφίιτσουκ αποκάλυψε τι σημαίνει τελικά αυτό το FF

15:57 5/11/2019 - Πηγή: People

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM 2, την οποία είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά έχει συμβεί από αρκετό καιρό πριν, η Μαρτίνα Χαφίιτσουκ βρέθηκε στην Φωλιά των ΚουΚου και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αποχώρηση.

Μαζί της στο στούντιο ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος κοίταζε με χαμόγελο και άκουγε όσα έλεγε στην Καραβάτου και τον Κατσούλη. Η Μαρτίνα είπε ότι ήταν αυτός και η μητέρα της που έκαναν την αίτηση για να πάει στο GNTM.

Αυτό σημαίνει

πως η ίδια δεν ήταν τρελαμένη να μπει, αλλά ήταν στην πορεία των δοκιμασιών που άρχισε να της αρέσει. Τότε εμφανίστηκαν τα επαγγελματικά ζητήματα που την έβαλαψαν σε σκέψεις αποχώρησης. Όταν είδε και το κλίμα μέσα στο σπίτι που χειροτέρευε, τότε πήρε την απόφαση.

Η Μαρτίνα Χαφίιτσουκ μίλησε και για την ομάδα των 5 κοριτσιών που ήταν στο ίδιο δωμάτιο και στήριζαν η μία την άλλη και αποκάλυψε τι σημαίνει επιτέλους αυτό το FF.

«Τηλεοπτικά φαινόταν ότι είμαστε εμείς οι 5 απέναντι στις άλλες. Όλες όμως μιλούσαμε και με τις άλλες. Απλώς στο σετ θες έναν-δυο ανθρώπους να σε ηρεμήσουν, να σου δώσουν μια συμβουλή. Οπότε εγώ θεώρησα ότι αυτές οι κοπέλες είναι η παρέα μου. Ήταν εντελώς τυχαίο που δέσαμε. Ήμασταν 19 μέρες στο ξενοδοχείο και δέσαμε από το bootcamp. Τυχαία. Δε γνωριζόμασταν μεταξύ μας. Η μία δεχόταν το χιούμορ της άλλης, την πλάκα της.

Πιστεύαμε στον εαυτό μας όπως όλες, αλλά μας άρεσε που ήμασταν δυναμικές και δε φοβόμασταν να μιλήσουμε. Όλες είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι είμαστε για τον εαυτό μας. Οπότε το ξέραμε ότι ίσως να μη φτάσουμε όλες μαζί στον τελικό. Από κει και πέρα το FF ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, όπου είχαμε δει μία ταινία το Fantastic Four και είπαμε να είμαστε οι Fantastic Five».


Keywords
Τυχαία Θέματα