Δημήτρης Σκουλός: “Με έλεγαν μονίμως γύφτο. Μου έγινε από τότε ψυχαναγκαστικό συνήθειο να…”

Συνέντευξη στο oneman.gr και στον Πάνο Κοκκίνη παραχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο αυστηρός κριτής του Greece’s Next Top Model όπως τον έχουν χαρακτηρίσει. αποκάλυψε εάν θα άφηνε την κόρη του να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι. “Φυσικά και θα άφηνα την κόρη μου, αν το επιθυμούσε και είχε τα προσόντα, να γίνει μοντέλο

και να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM. Αφού πρώτα σπουδάσει κάτι και καλλιεργήσει το πνεύμα της. Το μόνο άγχος που θα είχα είναι ότι θα έπρεπε να ταξιδεύει στο εξωτερικό για να κάνει δουλειές, ότι θα ήταν δηλαδή μακρυά μου. Αυτό δηλαδή που είναι η ζωή ενός μοντέλου. Μιλάμε πάντα για τα κανονικά μοντέλα εννοείται, όχι για κάποιες που χρησιμοποιούν τον τίτλο εκ του πονηρού!”, εξήγησε.

Ο Δημήτρης Σκουλός αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία εξομολογήθηκε πως στο σχολείο πέρασε δύσκολα, καθώς δεχόταν πειράγματα από τους συμμαθητές του: “Στο σχολείο πέρασα πολύ δύσκολα λόγω του χρώματος του δέρματός μου. Με έλεγαν μονίμως γύφτο. Μου έγινε από τότε ψυχαναγκαστικό συνήθειο να πλένομαι 2-3 φορές την ημέρα. Σκεφτόμουν ότι ‘αν με λένε γύφτο, είμαι και βρώμικος, πάει, καταστράφηκα”.

Διαβάστε ακόμη:

“Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821 και μπαίνω στη Γυναίκα Χωρίς Όνομα”! 

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ αποκαλύπτει πως δημιουργήθηκαν οι FF του GNTM! 

Ο Ζαχαράτος αποκαλύπτει εάν του έστειλε μήνυμα η Ασλανίδου μετά τα όσα είπε περί υαλουρονικού!  

Keywords
Τυχαία Θέματα