Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με το bikini – τάση της σεζόν και ένα υπέροχο καφτάνι

16:45 7/6/2019 - Πηγή: People

Οι περισσότερες από εμάς αυτή την εποχή κάνουμε έρευνες αγοράς και αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το μαγιό το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις μας στην παραλία.

Μπορεί στην παραλία να είμαστε ανέμελες και να μην μας ενδιαφέρει τόσο το πώς είμαστε, όπως σε άλλες περιστάσεις της καθημερινότητας μας, το beachwear μας όμως είναι προσεγμένο καθώς το μαγιό μας αλλά και το item με το οποίο θα το συνδυάσουμε είναι αυτά τα οποία ολοκληρώνουν το summer look μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας χάρισε έμπνευση για το πώς μπορούμε να είμαστε stylish στην παραλία. Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε το bikini – τάση της σεζόν το οποίο είναι το ψηλόμεσο bikini bottom, και το συνδύασε με top τριγωνάκι και ένα υπέροχο μαύρο maxi καφτάνι.

Δείτε την εμφάνιση της παρακάτω:

View this post on Instagram

Τόσο απλό και τόσο….stylish Κορίτσια μου η νέα beachwear συλλογή της @lynne_world είναι διαθέσιμη … ~G I V E A W A Y! ~ Κοριτσια μου το καντε όλο το σύνολο δικό σας (μαγιό,καφτάνι και τσάντα )με 3 βήματα: 1. Κανε like στη φωτογραφία 2.Follow @lynne_world 3.Mention 2 φίλες σας Καλή επιτυχία κορίτσια μου! #styleoftheday swimwear #beachlife #lynne #picoftheday #fashiongram #fashionblogger #blackaddicted #chicandsimple : @pauline_niarchou_photography

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Jun 5, 2019 at 8:30am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα