Λάκης Λαζόπουλος: Τα σενάρια, η αλήθεια και η διάψευση του Alpha

16:40 7/6/2019 - Πηγή: People

Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ μέσα από τη συχνότητα του Open. Όπως είχε πει και ο ίδιος στην πρεμιέρα, που έγινε την Τρίτη 12 Μαρτίου, «Θα είμαστε μαζί μέχρι τέλος Ιουνίου. Ύστερα θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του». Όντως, το τελευταίο Αλ Τσαντίρι της σεζόν

θα μεταδοθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, εξ αρχής η συμφωνία του Λάκη Λαζόπουλου με τον τηλεοπτικό σταθμό Open αφορούσε το δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς μετά το καλοκαίρι ο Λάκης θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη θεατρική σεζόν. Μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη θα συμπράξουν στη γαλλική κωμωδία με τίτλο Βρε, Καλώς Τους στο Θέατρο Βρετάνια, την παράσταση θα τη σκηνοθετήσει ο Φιλιππίδης και θα πρωταγωνιστήσουν οι Λαζόπουλος και Χαϊκάλης. Τη συγκεκριμένη θεατρική συνεργασία την είχε προαναγγείλει ο ίδιος στην πρεμιέρα του φετινού Τσαντιριού, στην οποία είχε καλεσμένους τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν την πιθανή επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha, το People επικοινώνησε με στελέχη του σταθμού, τα οποία διέψευσαν την είδηση.

«Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον κύριο Λαζόπουλο. Δεν ισχύει η φήμη της επιστροφής του στον Alpha».

Προς το παρόν, δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το Τσαντίρι του Λάκη στο Open το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση τόσο από την πλευρά του δημιουργού όσο και από τη διοίκηση του σταθμού.

Διαβάστε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα