Ο Ησαΐας Ματιάμπα γαμπρός: Αποκλειστικές φωτογραφίες

16:24 7/6/2019 - Πηγή: People

1 από 12

2 από 12

3 από 12

Sponsored add

4 από 12

5 από 12

6 από 12

Sponsored add

7 από 12

8 από 12

9 από 12

Sponsored add

10 από 12

11 από 12

12 από 12

Ο Ησαΐας Ματιάμπα πρόσφατα πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο στην Κύπρο με την αγαπημένη του Βασιλική Καλιανιώτη. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του μετά τον πολιτικό γάμο στις αρχές του χρόνου, ο θρησκευτικός γάμος ήταν στα πλάνα τους. Ωστόσο, φρόντισε να τον κρατήσει

μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως εξάλλου κάνει γενικά με την προσωπική του ζωή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξάσφάλισε το peoplegreece.com από την πρόβα κοστουμιού του, αποφάσισε να μην επιλέξει για τον γάμο του το παραδοσιακό γαμπριάτικο κοστούμι. Διαφοροποιηθεί φορώντας την tailored maid δημιουργία του αγαπημένου του brand Dante, που επιμελείται το τελευταίο 6μηνο τις εμφανίσεις του.

Ο σχεδιαστής Αντώνη Παπασταύρου, co – founder του brand Dante και fashion designer, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία με τον Ησαΐα ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι 45 ημερών για να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο. Ο Ησαΐας ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση που του κάναμε. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ήταν πραγματικά πολύτιμη για το τελικό αποτέλεσμα».

Την παράσταση, όμως, έκλεψε ο μικρός Ηρακλής, ο γιος του τραγουδιστή, o οποίος εμφανίστηκε με αντίστοιχη δημιουργία Dante όπως του μπαμπά του!

Δες το video από την πρόβα


Keywords
Τυχαία Θέματα