Τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν οι beauty experts στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης είναι super οικονομικά και πρέπει να τα δείτε

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης είναι συνώνυμη με τα parties, το τέλειο street style, τις celebrities στην πρώτη σειρά των shows και τις τέλειες δημιουργίες των γνωστών οίκων. Κι αν πρέπει να επιλέξουμε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε αυτή είναι το punk look που επικράτησε και απ’ ότι φαίνεται θα δούμε παντού το επόμενο φθινόπωρο. Ή και νωρίτερα.

Οι beauty experts

βρέθηκαν στα παρασκήνια των shows και έκαναν πάλι το θαύμα τους. Στα μαγικά τους βαλιτσάκια βρέθηκαν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Εκείνα που τους βοήθησαν τα δημιουργήσουν συναρπαστικά beauty looks που έκαναν τον γύρω του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες.

Τόσο οι make up artists όσο και οι hairstylists μάλιστα αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους τα οποία είναι super οικονομικά και πιθανότατα βρίσκονται στο νεσεσέρ αρκετών από εσάς. Αν όχι, πρέπει να πάρουν τη θέση τους asap.

Rodarte: Μια collection εμπνευσμένη από το Dracula με ρομαντική όμως διάθεση. Τα μαλλιά στολίστηκαν με υπέροχα αξεσουάρ με λουλούδια και η hairstylist Odile Gilbert χρησιμοποίησε το Tresemme Tres Two Non Aerosol Hair Spray Extra Hold.

Photo: Astrid Stawiarz/Getty Images/Ideal Image

Veronica Beard: Ήταν το πρώτο show που πραγματοποιεί η σχεδιάστρια και οι δημιουργίες παραπέμπουν στα 70’s με το μανικιούρ να έχει την εμβληματική κόκκινη-καφέ απόχρωση του Essie Nail Color Bed Rock & Roll.

Alice + Olivia: Οι πολύχρωμες δημιουργίες συνδυάστηκαν με χρυσές αποχρώσεις στα μάτια. Οι make up artists στα παρασκήνια το πέτυχαν με την παλέτα σκιών Maybelline New York The City Mini Eyeshadow Palette, Urban Jungle. 

Photo: Astrid Stawiarz/Getty Images/Ideal Image

Nicole Miller: Το μακιγιάζ ήταν punk-rock με σκούρες αποχρώσεις. Για να το δημιουργήσουν οι make up artists περιποιήθηκαν την περιοχή των ματιών αρχικά με το Garnier SkinActive Water Rose Micellar Cleansing Water

Photo: Roy Rochlin/Getty Images/Ideal

Rag & Bone: Εκτός από το συγκλονιστικό cat eye look το σήμα κατατεθέν της κολεξιόν ήταν το απίθανο κόκκινο μανικιούρ. Το πέτυχαν με την απόχρωση Viva OPI του OPI Nail Lacquer. 

Photo: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Astrid Stawiarz/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Μαύροι κύκλοι, σακούλες και λεπτές γραμμές: Με το σωστό κονσίλερ θα πάψουν να σας απασχολούν

Στην πασαρέλα του Marc Jacobs είδαμε το μεγαλύτερο make up trend που πρέπει να αντιγράψετε απόψε

Keywords
Τυχαία Θέματα