Και ξαφνικά οι οθόνες μας γέμισαν φίδια: Η δοκιμασία του GNTM έκανε τις ψυχαγωγικές εκπομπές …ζούγκλα!

09:36 9/10/2019 - Πηγή: People

Μετά τη δοκιμασία με την κάθετη πασαρέλα, από τα 30 μέτρα, – που μάλλον προκάλεσε εκνευρισμό και έκανε έξαλλους αρκετούς τηλεθεατές, – οι υποψήφιες του GNTM 2 στο επεισόδιο της Δευτέρας κλήθηκαν να φωτογραφηθούν κρατώντας στην αγκαλιά τους φίδια. Ένα project, βεβαίως, που μπορεί να έμοιαζε …αηδιαστικό, ιδίως για κάποιον με φοβία στα ερπετά, ωστόσο χωρίς απώλειες από το team των υποψηφίων αφού ακόμα και η πιο φοβισμένη- βλ. Σουζάνα- δέχτηκε το challenge, πήρε το φιδάκι

της αγκαλιά και έβγαλε τη φωτογραφία της, έστω και με εκφράσεις που η κριτική επιτροπή δεν έκρινε ότι ανταποκρίνονται σε πόζες μοντέλου.

Ας πάει και ο φόβος, σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Τη δοκιμασία αυτή, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την επομένη οι ψυχαγωγικές εκπομπές, προσπαθώντας μάλιστα να διακωμωδήσουν κάπως την κατάσταση.  Όμως φαίνεται πώς είχαν τη ίδια ιδέα: να φιλοξενήσουν στα πλατό της εκπομπής τους τους «πρωταγωνιστές» της δοκιμασίας της Δευτέρας, τα φίδια, και να φωτογραφηθούν όπως τα μοντέλα του GNTM!

Την αρχή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που υποδέχτηκε στο Happy Day το πρωί το δικό της φίδι και πόζαρε για τον φακό του Χάρη Χριστόπουλου. Μάλιστα, προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να κάνει το ίδιο.

Την πρόκλησή της αποδέχτηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής και έτσι στο «Καλό μεσημεράκι» πήραμε μία ακόμα γεύση από το πως είναι να φωτογραφίζεσαι αγκαλιά μ’ ένα ερπετό. Το ίδιο, εν προκειμένω, που φιλοξενήθηκε και το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας. Βαρύ το πρόγραμμα για το συμπαθές φίδι, μόνο που ο Μουτσινάς δεν ένιωσε αρχικά την ίδια άνεση με την παρουσιάστρια του Happy Day.

Δείτε το απόσπασμα:


Όμως, ενδιάμεσα είχε προηγηθεί ένα ακόμα σκηνικό με τεράστιο πύθωνα, 5 μέτρων και 40 κιλών, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής και η παρέα του, μάλιστα, μπήκαν στη διαδικασία να σηκώσουν στην αγκαλιά τους το, κατ’ άλλα, συμπαθές και ήρεμο, φίδι.

Πολύ ωραία, λοιπόν, καλά το καταλάβαμε ότι τα ερπετά- υπό συνθήκες και ανά είδος, προφανώς-  είναι φιλικά και δεν υπάρχει λόγος να τα φοβάται κανείς, ιδίως αν πρέπει να φωτογραφηθεί μαζί τους. Για κάποιους μπορεί να είναι εξαιρετικά γοητευτικά σαν ζώα, και κάποιοι δεν τα φοβούνται.

Βεβαίως, όπως εξήγησε και ο υπεύθυνος του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, που συνόδευσε τον πύθωνα στο πλατό του ΣΚΑΪ: «Υπάρχει περίπτωση ένα φίδι να εκνευριστεί και να επιτεθεί αν θέλει να φύγει και να μην μπορεί». Αλλά στην εκπομπή του Λιάγκα, έδειχνε να το απολαμβάνει, όπως και τα μέλη της ομάδας – εκτός από την Ελένη Τσολάκη που κοιτούσε από απόσταση!


Ωραία και πάλι όλα αυτά, συμπαθή τα φιδάκια, αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τη …μία κάποια υπερβολή στην εμφάνισή τους στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα σε λίγα 24ωρα. Διασκεδαστική φάση, αλλά enough is enough. Ή αυτό που λέμε «το εμπεδώσαμε». Κι εν τέλει, μήπως ήταν ταλαιπωρία και γι’ αυτά τα ζωντανά;

Δ.ΒΓ.

Keywords
Τυχαία Θέματα