Καφέ της Χαράς: Θριαμβευτική επιστροφή με νούμερα τηλεθέασης… Άγριων Μελισσών

10:46 1/1/2020 - Πηγή: People

Σε μια συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός που κάνει τον Τρελαντώνη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, είχε αναρωτηθεί αν θα πετύχει το Καφέ της Χαράς και σε νούμερα. Είχε μάλιστα φέρει το παράδειγμα του Λόγω Τιμής που επίσης είχε επιστρέψει μετά από τόσα χρόνια και τα νούμερα του δεν ήταν τελικά αυτά που φαντάζονταν οι συντελεστές. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά τα νούμερα της πρεμιέρας του Καφέ της Χαράς ήταν… σαρωτικά.

Σίγουρα η χθεσινή ημέρα ήταν ειδική, καθώς όλος ο κόσμος ήταν μαζεμένος σε σπίτια στις

21:00, όμως το Καφέ της Χαράς είχε δημιουργήσει ένα μεγάλο buzz από μήνες πριν.

Στην επιστροφή του μετά από 13 χρόνια, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κι αυτό γιατί η τηλεθέαση ήταν αντίστοιχη αυτής που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες και αντίστοιχη επιτυχημένων σειρών της περασμένης δεκαετίας. Σε αυτά τα 51 λεπτά διάρκειας του, το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να κρατήσει το 40,3% στο γενικό σύνολο και το πιο εντυπωσιακό 44% στο δυναμικό. Κι αν συνυπολογίσει κανείς και τις δεκάδες χιλιάδες προβολές που έχει και θα έχει το επεισόδιο στο web tv του ΑΝΤ1, τότε μπορούμε να πούμε πως δύσκολα το Καφέ της Χαράς δεν θα δικαιώσει την επιλογή του καναλιού και των δημιουργών του να το ξαναστήσουν.

Αν δε εστιάσουμε και στο περιεχόμενο της σειράς, όπως το προσάρμοσαν στα σημερινά δεδομένα ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, τότε μάλλον θα μιλάμε για μια σπάνια περίπτωση σειράς που επανήλθε μετά από χρόνια και είχε κάτι ουσιαστικό να παραδώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα