Οι 8 ταινίες που περιμένουμε στο πρώτο εξάμηνο του 2020

10:05 1/1/2020 - Πηγή: People

1η του χρόνου, 1η του μήνα, παραδοσιακά μια ημέρα που τίθενται στόχοι και καταστρώνονται τα πρώτα drafts πλάνων για τη χρονιά. Είμαστε κι εμείς που πινιάρουμε στον χάρτη τις ημερομηνίες με τις κυκλοφορίες των ταινιών που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε το 2020. Αν είσαι της ίδιας συνωμοταξίας, αυτή η λίστα θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.

Jumanji: The Next Level

Ενάμιση χρόνο μετά την απροσδόκητα τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας – ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια – ο Ντουέιν Τζόνσον και η ομοούσιος τριάδα του

επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια μέσα στον κόσμο του Jumanji. Και το κάνουν με στόχο να υπάρξει και τρίτο μέρος, αφού φαίνεται πως ο κακός αυτής της ταινίας, ο Γιούργκεν, είναι κι αυτός avatar του παιχνιδιού και μένει να δούμε ποιος τον κάνει. Ως προς το Next Level πάντως, το ενδιαφέρον έγκειται στην παρουσία του Ντάνι Ντε Βίτο και του Ντάνι Γκλόβερ και τη σχέση που έχουν οι χαρακτήρες τους.

Πότε: 2 Ιανουαρίου


Dolittle

Έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του τον κόσμο της Marvel, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κινείται ξανά σε ένα franchise revival, αφού στο ξεκίνημα του Iron Man υποδύθηκε τον Χολμς. Τώρα παίρνει τον ρόλο του Έντι Μέρφι και τον προσαρμόζει στα δικά του δεδομένα, χωρίς όμως να πρόκειται για κάποιο sequel ή prequel. Είναι μια διαφορετική ιστορία τοποθετημένη κάμποσες δεκαετίας στο παρελθόν.

Πότε: 9 Ιανουαρίου


1917

Για πολλούς είναι η ταινία που θα διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ο Σαμ Μέντες και ο Ρότζερ Ντίκινς έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, έφτιαξαν αυτό το war epic με μία μόνο λήψη, χωρίς να κλείσει ποτέ η κάμερα, και έβαλαν το καστ σε συνθήκες πολέμου. Φυσικά, διαχειρίζονται μια πολύ δυνατή ιστορία με ένα διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα. Έχοντας ήδη ξεκινήσει στο εξωτερικό, τα πρώτα σχόλια μιλούν για μια Δουνκέρκη και κάτι παραπάνω.

Πότε: 9 Ιανουαρίου


Birds of Prey

Σχεδόν 4 χρόνια μετά το μέτριο Suicide Squad, η Μάργκοτ Ρόμπι επιστρέφει στον ρόλο της Harley Quinn σε μια ταινία που από το trailer έδειξε ότι μπορεί να γίνει το δικό της Joker. Εν προκειμένω βέβαια δεν έχουμε ένα origin, αλλά την πορεία της Harley μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.

Πότε: 5 Φεβρουαρίου


A Quiet Place 2

Ο Τζον Κραζίνσκι και η Έμιλι Μπλαντ σόκαραν ευχάριστα τους πάντες με το κορυφαίο θρίλερ-horror του 2018 και μια από τις 4-5 καλύτερες ταινίες αυτής της χρονιάς. Το δεύτερο μέρος ήταν μονόδρομος και γι΄αυτό θα τους δούμε ξανά με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται αυτή τη φορά στο εξής ερώτημα: μπορούν να το ξανακάνουν; Μπορούν να προσφέρουν κάτι διαφορετικά καλό ή καλύτερο;

Πότε: 20 Μαρτίου


James Bond: No Time To Die

Πέντε χρόνια μετά το Spectre και με το franchise να πέρασε από διάφορες Συμπληγάδες, ο πράκτορας 007 επιστρέφει για μια τελευταία περιπέτεια. Όχι μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά και πιθανότατα για την ανδρική του εκδοχή, αφού φαντάζει ως επικρατέστερο σενάριο να αναλάβει τον ρόλο η Λάσανα Λιντς μετά. Από το trailer μας έχει πείσει ως villain ο Ράμι Μάλεκ και θέλουμε επίσης να δούμε την σκηνοθεσία του Κάρι Φουκουνάγκα.

Πότε: 8 Απριλίου


Black Widow

Το οριστικό φινάλε της Σκάρλετ Γιοχάνσον με το σύμπαν της Marvel θα γραφτεί με ένα prequel. Δεν είναι ακριβώς origin η ταινία, μιας και τα γεγονότα της είναι ακριβώς μετά τα όσα έγιναν στο Civil War και λίγο πριν το Infinity War.

Πότε: 1η Μαΐου


Wonder Woman 1984

Το καλοκαίρι του 2017 η Πάτι Τζένκις και η Γκαλ Γκαντότ γνώρισαν την αποθέωση και κράτησαν όρθια την DC. Από τότε πέρασαν δύο χρόνια, εμφανίστηκε ένα εντυπωσιακό Aquaman και οι απαιτήσεις είναι υψηλές πια. Είναι επίσης η ευκαιρία της DC να βρει χώρο εν τη απουσία και ανασύσταση της Marvel για το 2021.


Keywords
Τυχαία Θέματα