Power of Love 2: Ποιος είπε ότι δεν προέκυψε γάμος μεταξύ παικτών; Το ζευγάρι που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

17:05 31/12/2019 - Πηγή: People

Ήταν από τα reality παιχνίδια γνωριμιών που κατηγορήθηκαν ότι και ζευγάρια δεν κατάφεραν να φέρουν κοντά και πολλοί από τους παίκτες δήλωσαν συμμετοχή για οτιδήποτε άλλο, από το να βρουν τον έρωτα της ζωής τους.

Όμως, οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν άλλους χρόνους, τελείως διαφορετικούς από τους τηλεοπτικούς και μετά από καιρό ένα ζευγάρι, που τελικά έμεινε μαζί και μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο -και κοινό- βήμα.

Η Ιόλη Κελεσίδου και ο Αλέξανδρος Κολυβάς ανακοίνωσαν

μέσω Instagram τον γάμο τους και φαίνονται πιο συνειδητοποιημένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Με ένα βίντεο και μια φωτογραφία οι δύο νέοι έκαναν γνωστό σε φίλους και followers ότι παντρεύονται. Και να τι έγραφε και η σχετική λεζάντα:

«Κωνσταντινούπολη 05/02. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα γνώριζα τον άνθρωπο μου σε ένα ριάλιτι… Και όμως, σε ερωτεύτηκα μπροστά σε 5 κάμερες και τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο μπροστά σε αυτό που ένιωθα για εσένα, ούτε τα 500χλμ που μας χώριζαν.

Περάσαμε πολλά, βρέθηκαν πολλά εμπόδια στην πορεία μας, είπαμε πολλές φορές «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», αλλά καταφέραμε το «μαζί» να το κάνουμε πιο δυνατό από κάθε τι άλλο. Και ήρθε η ώρα που πλέον δεν χωράνε αμφιβολίες, είμαστε εσύ και εγώ, πιο δυνατοί από ποτέ. Σε μερικούς μήνες θα είσαι και επίσημα ο άντρας μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Power, Love 2, Ποιος,Power, Love 2, poios