Ιωάννα Τούνη: Οι αποκαλυπτικές απαντήσεις της σε ερωτήσεις ακόλουθων – Πώς αντέδρασε σε έναν χυδαίο χαρακτηρισμό

11:39 6/1/2020 - Πηγή: People

Είναι ένα από τα trends όσων έχουν δικό τους κανάλι στο Youtube και αυτοαναγορεύονται ως influencers. Ο λόγος στον λαό και το interaction είναι από τα πράγματα που πρέπει να κάνει όποιος θέλει να εξελίξει το προφίλ του στο Instagram και η Ιωάννα Τούνη το γνωρίζει καλά. Γι΄αυτό κιόλας έχει υπερδιπλασιάσει τους ακόλουθους της μέσα σε δύο χρόνια.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο μετά από αρκετό καιρό και ήταν ένα βίντεο προορισμένο να βγάλει ενδιαφέροντα πράγματα. Η Ιωάννα Τούνη συνέλεξε μερικές από τις άπειρες ερωτήσεις του κοινού της στα social και απάντησε σε όλες.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις που αφορούν την λέξη και την ιδιότητα «βίζιτα» που έχουν προσάψει σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν στην Ιωάννα. Η ίδια, έχοντας εκφράσει την ενόχληση και τον προβληματισμό της και σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, αναφέρθηκε σε σχετικά σχόλια που την αποκαλούν βίζιτα.

«Γιατί να επιτρέψω ποτέ σε κάποιον να μου συμπεριφερθεί άσχημα; Νιώθω ντροπή και γι΄αυτούς που μου το λένε, όχι για μένα. Είναι πάρα πολύ άσχημο και βαρύ σε οποιαδήποτε εποχή και κοινωνία να πεις μια γυναίκα βίζιτα. Γιατί το λες; Επειδή δεν σου αρέσει κάτι σε αυτήν ή επειδή σου αρέσουν πολλά σε αυτή και για κάποιον ανεξήγητο λόγο πρέπει να τα έχει πάρει από κάπου; Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δε μου έχει χαριστεί τίποτα και…ΨΟΦΟΣ σε όσους με λένε βίζιτα. Ψόφος κακός. Και λίγα τους λέω».

youtube.com/watch?v=_7_Q9dBimCE&t=1316s

Keywords
Τυχαία Θέματα