Τι προβλέπουν τα ζώδια από 6-12.1.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου πορεία και να δεις κατάματα πως πρέπει να κινηθείς για να κλείσεις κύκλους

καταστάσεων και σχέσεων που σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Είναι γεγονός ότι το να αντιληφθείς πώς νιώθεις και να αφήσεις πίσω σου τη σκληρότητα, την απολυτότητα και την ανάγκη να επιβληθείς θα είναι ένα στοίχημα για εσένα που καλά θα κάνεις να το κερδίσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις και αναταραχές στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 σε οδηγεί συστηματικά στο να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και διαχείρισης σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, θέματα κοινωνικής καταξίωσης και δημόσιας εικόνας καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε άλλο τρόπο διαχείρισης της καριέρας σου, σε άλλο τρόπο που κινείσαι σε επαγγελματικό επίπεδο, στο τι θέλεις πραγματικά να υπηρετήσεις και με τι είσαι ευχαριστημένος. Αυτό είναι μία δύσκολη διαδικασία που μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου, όμως τελικά θα οδηγήσει στο να βρεις πραγματικά τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και τι θέλεις να πραγματώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 σε φέρνει αντιμέτωπο με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σου καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις οριστικά θέματα που πιθανά σε έχουν ταλανίσει το τελευταίο διάστημα. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς χωρίς να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι στιγμής στη ζωή σου. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διάθεσή του να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και κοσμοθεωρία καθώς αυτό θα γίνει άμεσα εμφανής στο περιβάλλον σου και θα βοηθήσει στο να χαράξει νέες σχέσεις.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου και αυτά που θέλεις να υπηρετήσεις σε πνευματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο να πραγματώσεις σπουδές σε αντικείμενα που είναι για εσένα μεταμορφωτικά και αναγεννησιακά, κάτι που θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευεργετικά εν καιρώ στην ψυχολογία σου αλλά και στον τρόπο που κινείσαι στη ζωή σου. Η μάχη που δίνεις με τον εαυτό σου θα έχει αντίκτυπο και στο περιβάλλον σου καθώς φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από πρόσωπα που δεν μπορούν να αντιληφθούν το νέο τρόπο σκέψης σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς έρχεται να τονίσει ότι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες χρειάζονται διαχείριση και πρέπει να κλείσει ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό. Αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πιεστικό καθώς φαίνεται να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων ή να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου κάτι που σου δημιουργεί ιδιαίτερη πίεση. Φρόντισε να δεις την όποια κατάσταση με ρεαλιστικούς όρους και να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου πού είναι καθοριστικός παράγοντας για να κινηθείς σωστά.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 και έρχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους αλλά και να σε φέρει αντιμέτωπο με ψυχολογικά θέματα, ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου και να αρνείσαι να αντιμετωπίσεις. Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει στο παρελθόν και να μην το έχεις ξεπεράσει μέχρι τώρα καθώς αυτό θα είναι ένα σημαντικό στάδιο ωρίμανσης τόσο και εσένα σαν προσωπικότητα όσο και για τη διαχείριση των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου που θα πάρουν άλλη τροπή λόγω της δικής σου συμπεριφοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω που πραγματοποιείται στις 10.01 προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σηματοδοτεί για εσένα ένα σημαντικό κεφάλαιο σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να ήρθε η ώρα να ολοκληρώσει σε ένα κύκλο σχέσεων που θεωρείς ότι πια δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην προσωπική σου εξέλιξη καθώς φαίνεται να έρχεσαι σε επαφή με αυτά που νιώθεις και αυτά θέλεις να σε καθοδηγήσουν από δω και στο εξής. Πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου μπορεί να λειτουργήσουν καταπιεστικά, περιοριστικά και εξουσιαστικά πάνω σου. Αυτό θα είναι λάθος και θα οδηγήσει στο να συγκρουστείς μαζί τους.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και δράσης σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό να αντιληφθείς πια πώς πρέπει να κινηθείς σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Η εσωτερική σύγκρουση που συμβαίνει μέσα σου θα οδηγήσει στο να αναγεννηθείς και να θα πάρεις ένα νέο δρόμο που θα ικανοποιεί πρώτα εσένα σαν προσωπικότητα και δευτερευόντως τους άλλους τόσο σαν σύντροφο όσο και σαν συνεργάτη.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να δημιουργούν συναισθηματική θύελλα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκκρεμούσες καταστάσεις του παρελθόντος που θα πρέπει να διευθετήσεις, κάτι που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς καθώς οι εμμονές και η ανάγκη ελέγχου δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κλείσεις αυτά τα θέματα. Προσοχή σε συγκρούσεις που μπορεί να κοστίσουν κυρίως σε ότι αφορά το συναδελφικό περίγυρο.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 σε ωθεί στο να βάλει τα όριά σου απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να κυριαρχήσουν πάνω σου σε καθημερινό επίπεδο. Αυτό κυρίως έρχεται μέσα από την εργασιακή καθημερινότητα και πραγματικότητα και είναι κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείς. Οι ριζικές αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν από δω και στο εξής σε ότι αφορά τη δουλειά σου και τον καθημερινό προγραμματισμός σου είναι αυτές που τελικά θα σε οδηγήσουν στο να υπηρετήσεις κάτι νέο ξεχωριστό που μπορεί να σου προσφέρει πολλά και να άπτεται των σημερινών αναγκών σου σε ότι αφορά την εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις, τις ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που συμμετέχεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ήρθε ο καιρός να κλείσεις οριστικά κύκλους σχέσεων και δράσεων που πιθανά δεν σε καλύπτουν, αυτό όμως θα επηρεάσει έντονα και την προσωπική σου ζωή γι αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Οι συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς πιθανόν να νιώθεις ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να επιβάλλουν την άποψή τους ή να σου επιβάλλουν τα όνειρά τους, φρόντισε να πάρεις τις αποστάσεις σου και να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 σε οδηγεί στο να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τον έρωτα και τον διαχειριστείς με άλλο τρόπο πιθανή σχέση που μπορεί να έχεις ή ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου. Αυτή η συνθήκη λειτουργεί μεταμορφωτικά και σε οδηγεί σε μία νέα πραγματικότητα, τρόπος συμπεριφοράς και διαχείρισης της προσωπικής του ζωής. Είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο καθώς θέλεις διαφορετικά πράγματα από το σύντροφό σου και αυτό θα το κάνεις ξεκάθαρο σε αυτόν και σε όποιο πρόσωπο δείξει το ενδιαφέρον του για σένα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα είναι κομβικές για την προσωπική σου πορεία. Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογένεια είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ιδιαίτερα πιεστικές συμπεριφορές θέλοντας να σου επιβληθεί η πορεία που θα ακολουθήσει σε από δω και στο εξής. Ήρθε η στιγμή να ακούσεις αυτό που λέει η εσωτερική σου φωνή και να ακολουθήσεις μία προσωπική πορεία μακριά από στερεότυπα και νόρμες που πιθανά σε κρατούν καθηλωμένο στο παρελθόν και σε γνώριμες καταστάσεις.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 προσανατολίζεται κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και δεδομένα που μπορεί να επικρατούν αυτή τη στιγμή σε αυτήν καθώς καλείσαι να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο διαχείρισης και συμπεριφοράς στο οικείο περιβάλλον. Γεγονός είναι ότι πετάς από πάνω σου νοοτροπίες και στερεότυπα που μπορεί να σου έχει εμφυσήσει οικογένεια και να σε έχουν στιγματίσει στη μέχρι τώρα πορεία σου. Προσοχή γιατί η ένταση σε οικογενειακό επίπεδο θα είναι υψηλή και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με όποιον θεωρήσεις ότι μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλείσει ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν. Η ώριμη σκέψη σου θα δώσει την ευκαιρία να δεις πως πραγματικά μπορείς να κινηθείς και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που θα είναι καταλυτικές σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ότι το να είσαι υποκειμενικός δεν θα βοηθήσει στο να δεις ξεκάθαρα και τι θέλουν οι άλλοι από εσένα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις λογική, σκέψη, ρεαλισμό και να ακούσεις τη διαίσθησή σου.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και πλεύσης τόσο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον όσο και σε ότι αφορά τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Είναι γεγονός ότι πια βιώνεις μία σημαντική περίοδο ωρίμανσης και αυτό γίνεται ξεκάθαρο στους γύρω σου. Οι καταλυτικές αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεσαι και συμπεριφέρεσαι θα γίνουν αισθητές άμεσα και μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο σε ότι αφορά τις σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους, πρόσωπα που είναι κοντά σου εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα που αφορούν κυρίως οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να αφήσει στην άκρη πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε ταλαιπωρούν δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθεί για να βγει κερδισμένος. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που να προσπαθήσουν να επιβάλουν τα δικά τους θέλω, θεωρώντας ότι μπορούν να κερδίσουν περισσότερα από σένα. Αυτό είναι κάτι που δεν θα το επιτρέψεις και είναι βέβαιο ότι θα φέρει το τέλος σε προσπάθειες που δεν μπορούν να τελεσφορήσουν αν δεν είναι επί ίσοις όροις.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις με τελείως διαφορετικό τρόπο τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά τρόπο διαχείρισης και προτεραιότητες. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που διαχειρίζεσαι και σπαταλάς το εισόδημά σου κάτι που θα φέρει στο προσκήνιο μία νέα αντιμετώπιση των πραγμάτων αφού θα συνειδητοποιήσεις ποια είναι αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη και ποια όχι. Προσοχή στην έντονη κτητικότητα που λόγω ανασφαλειών μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο που πραγματοποιείται στις 10.01 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται να κρατήσεις ισορροπίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να γίνει σε έντονα εγωιστής, υποκειμενικός ως προς τις ανάγκες των άλλων, απόλυτος και εξουσιαστικός θέλοντας να επιβάλεις τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς στους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Αυτό να θυμάσαι ότι θα έχει σημαντικές επιπτώσεις ιδιαίτερα αρνητικές και συγκρουσιακές γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους να δεις την όποια κατάσταση μέσα από τη λογική και την ωριμότητα και να γράφεις ανάλογα.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 σου δίνει την ευκαιρία να δεις πραγματικά τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου από το παρελθόν που μπορεί να μην σε βοηθάει σε ότι αφορά την προσωπικότητά σου να προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό και αυτοκυριαρχία. Βάζεις τα όριά σου και αναγεννιέσαι καθώς αλλάζεις ριζικά ο τρόπος σκέψης και δράσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έντονη θα είναι η επιρροή της αλλαγής σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού θα διαπιστώσει άμεσα τόσο σύντροφό σου όσο και οι συνεργάτες σου ότι αλλάζεις και διεκδικείς με δυναμισμό νέα πράγματα στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Παράλληλα φιλικές σχέσεις, ομαδικές δράσεις και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω τον έντονο υποκειμενισμό στην ανάγκη να επιβληθείς για να κατευθύνεις τα πράγματα προς το δρόμο που εσένα εξυπηρετεί ή σε καλύπτει. Να θυμάσαι ότι αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσεις την κατάσταση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα στη ζωή σου.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 σε οδηγεί στο να αλλάξεις ριζικά σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αυτό που κυριαρχεί είναι η ανάγκη να μεταμορφωθείς και να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τον τρόπο που κινείσαι, τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις οποίες καταστάσεις προκύψουν, το πως θέλει να πραγματοποιήσει στα όνειρα και τους στόχους σου το επόμενο διάστημα. Οι αναγεννησιακές αποφάσεις που μπορεί να παρθούν θα στιγματίσουν ένα σημαντικό επόμενο διάστημα για εσένα.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 6-12.1.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα