Ράσελ Κρόου: Δείχνει τον εξοπλισμό του για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία και – μεταξύ άλλων – έχει μια… Χρυσή Σφαίρα

09:17 6/1/2020 - Πηγή: People

Οι τελευταίες εβδομάδες είναι δύσκολες για τους Αυστραλούς. Δεν είναι όμως η ώρα για να χαθεί το θάρρος και η θέληση για προσπάθεια. Και το χιούμορ είναι ένα καλό εργαλείο για να αναπτερωθεί το ηθικό και να στραφεί το μάτι από την καταστροφή στην επιθυμία για σωτηρία και επιβίωση εαυτών και αλλήλων. Αυτό το χιούμορ επιστράτευσε ο Ράσελ Κρόου λίγες ώρες μετά την βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες 2020.

Ο, ως γνωστόν, Αυστραλός ηθοποιός δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην απονομή, αφού βρίσκεται στην πατρίδα του για να συμβάλλει όπως μπορεί στην καταπολέμηση της πύρινης

λαίλαπας. Αυτό δεν τον εμπόδισε να φτιάξει ένα βίντεο για να ευχαριστήσει όσους του απένειμαν τη Χρυσή Σφαίρα για Ά Ανδρικό σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία, αλλά και όλους τους συντελεστές της σειράς The Loudest Voice.

Χρυσές Σφαίρες 2020: Μεγάλος νικητής ο Σαμ Μέντες και το 1917 – Το σοκ με το Ά Ανδρικό και το Καλύτερο Animation

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, μας δείχνει τον εξοπλισμό που έχει για να προστατευτεί με την οικογένεια του σε ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς και κάπου ανάμεσα σε κουβέρτες, πυροσβεστήρες και μπιτόνια με νερό, βρίσκεται και η Χρυσή Σφαίρα. «Έχουμε ένα γαλόνι 1.000 λίτρων νερού, κουβάδες, γάντια, αντιπυρικές κουβέρτες και όλα όσα χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί η φωτιά» ακούγεται να λέει καθώς δείχνει το βραβείο του.

View this post on Instagram

Thanks to the @goldenglobes . What a cast I got to work with. Naomi Watts, @annabellewallis Sienna Miller, Aleksa Palladino @joshstamberg @macfarlaneseth Simon McBurney and everybody else. They created a complete world. Their commitment, sensitivity and courage was inspiring.

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on Jan 5, 2020 at 7:55pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα