Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 12/07

20:41 11/7/2019 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία επικεντρωθείς σε σχέση με οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και αφορούν τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, σε κληρονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να κινήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην ερωτική σου ζωή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα ύποπτος για να υπάρξουν ξεσπάσματα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι και την αισιοδοξία και πιθανόν να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα

ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος για να διασκεδάσεις. Σήμερα χαρούμενες στιγμές διασκέδασης μπορείς να ζήσεις σήμερα να το ταίρι σου που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αισιοδοξία στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα νιώσεις ότι σε ανεβάζει ψυχολογικά κατακόρυφα.

2 από 12Ταύρος: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή. Είναι καθοριστικό για σένα να υπάρχει ηρεμία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και σου δημιουργεί ανασφάλειες. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη οδηγώντας σε στην εσωστρέφεια και στην ανάγκη να έρθει σε επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Ενοχές και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή καθώς δεν αποκλείονται τα ξεσπάσματα και οι σκηνές ζήλιας, γι’ αυτό ρίξε τους τόνους. Σήμερα άσε το πάθος να κυριαρχήσει και απέφυγε τις εντάσεις που μόνο προβλήματα δημιουργεί στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανεβάζει κατακόρυφα τους παλμούς της καρδιάς.

3 από 12Δίδυμοι: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σε αγχώνουν. Οι ευθύνες και οι αγγαρείες μπορεί να αυξάνονται, όμως αυξάνεται και το άγχος και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Εκτόνωσε με άσκηση το στρες για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας την κοινωνικότητά σου και τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές για σένα, μόνο μην υποχωρείς και συμβιβάζεται σε όλα γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με ορμή. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να νιώσεις έντονες στιγμές συντροφικότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς φλερτάρεις και γοητεύεις στο πέρασμά σου.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και το ερωτικό παιχνίδι βρίσκεται στα ύψη καθώς νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον οποίου προσώπου και αν επιθυμείς. Σημαντικό είναι για σένα να μπορέσεις να εκφράσεις τη χαρά και την παιδικότητα και να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου καθώς επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις στον περίγυρό σου. Πρόσεξε γιατί ο εγωισμός θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Τοξότη και πιθανά να σε απασχολήσουν ζητήματα καθημερινότητας, υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να αυξήσουν το άγχος και τη διάθεση να γκρινιάξεις. Σήμερα η κακή σου διάθεση λόγω υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει τη σχέση, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη ότι χαλάει τη διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η γκρίνια και δυσθυμία δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

5 από 12Λέων: Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και η οικογένεια κυριαρχεί για σένα καθώς η ανάγκη σου να έρθεις κοντά με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια είναι κυρίαρχη. Η ενασχόλησή σου με την ακίνητη περιουσία μπορεί να έχει θετικότατες εξελίξεις καθώς διαισθητικά ξέρεις πώς να κινηθείς. Πρόσεξε μόνο την κυκλοθυμία γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τους γύρω σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη χαρά και την παιδικότητα. Τίποτα δεν σε σταματάει από το να βγεις, να φλερτάρεις, να κατακτήσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, πρόσεξε μόνο γιατί θέλεις να γίνεις το επίκεντρο όλων και αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί και μπορείς να δηλώσεις έντονο πάθος στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς λάμπεις και γοητεύεις και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

6 από 12Παρθένος: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και βρίσκεσαι με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς επιδιώκεις να επικοινωνήσεις. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα εμπορικών συναλλαγών, δημοσίων σχέσεων και διαδικτύου που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να προωθήσεις. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη διάθεσή σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη αλλάζοντας τη ψυχολογία σου καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με οικογενειακά πρόσωπα, να νιώσεις τη θαλπωρή και την τρυφερότητα της οικίας σου, να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου. Σήμερα όμορφες στιγμές για δύο στο χώρο σου μπορείς να βιώσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και την αίσθηση του γνώριμου.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Οι σκέψεις για νέους πόρους εισοδήματος μπορούν να δρομολογηθούν με επιτυχία καθώς έχεις την επιμονή και την υπομονή να τα καταφέρεις. Πρόσεξε μόνο γιατί κτητικότητα και αδιαλλαξία θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη αλλάζοντας τη διάθεσή σου και ανεβάζοντας το κέφι καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις, γι’ αυτό στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον για χαλαρές κουβέντες που θα σε ξεκουράσουν. Σήμερα βγαίνοντας με παρέες θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να παρευρεθείς καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα εντυπωσιάζει.

8 από 12Σκορπιός: Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και προωθείς σημαντικά ζητήματα σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις δείχνοντας τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα σου. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνει άκρως υποκειμενικός τόσο με συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου και αυτό να προκαλέσει εντάσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις πιθανά λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις το πάθος και τον ερωτισμό στο ταίρι σου, μόνο που μπορεί να γίνεις κτητικός και αυτό να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις. Σήμερα ο πόθος και η ανάγκη για αισθησιασμό κατακλύζουν τη σχέση, αφέσου και μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να σε κυριεύσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό.

9 από 12Τοξότης: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και η διάθεσή σου είναι περίεργη καθώς επικεντρώνεσαι σε αναμνήσεις που μπορεί να σε πληγώνουν και θολώνουν την κρίση και τη σκέψη σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ζητήματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις στη δουλειά γιατί μπορεί να κάνεις λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που θα σε εκθέσουν. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει το ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο κατακτώντας τους πάντες όπου και αν βρεθεί. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και να ενοχλήσει τους γύρω σου. Σήμερα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό φαίνεται και στη σχέση σου, δώσε χώρο όμως και το ταίρι σου για να εκφράσει αυτά που έχεις ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η έντονη κοινωνικότητα και η γοητεία σου μαγνητίζουν.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους, να εκφράσεις ιδέες και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινοί σας στόχοι. Η ένταξη σου σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται κυρίως για κοινωνικά θέματα είναι πιθανή καθώς σε ικανοποιεί να προσφέρεις μέσω ομάδας. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Τοξότη και κλείνεσαι στον εαυτό σου καθώς ανακαλείς αναμνήσεις στη μνήμη σου που μπορεί να σε πληγώνουν και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Η τέχνη και η μουσική θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να βρεις τα πατήματα σου. Σήμερα βιώνοντας στιγμές μακριά από όλους και όλα θα νιώσεις το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές που θα ανακινήσουν έντονα συναισθήματα.

11 από 12Υδροχόος: Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει θέλοντας να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σου δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δείχνεις την υπευθυνότητα, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά σου. Σημαντικό είναι να μην συγκρουστείς με ανώτερους σου καθώς μπορείς να γίνεις αδιάλλακτος και σκληρός και να ανέβει η ένταση κατακόρυφα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα παίρνοντας όμορφα και συζητώντας για θέματα που από κοινού σας ενδιαφέρουν. Σήμερα βρισκόμενοι με την παρέα σου και παίρνοντας όμορφα είναι αρκετό για να ανανεωθεί η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσει θετικά.

12 από 12Ιχθύες: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ. Νομικά θέματα, σπουδές και επαφές με το εξωτερικό πιθανά να σε απασχολήσουν και να προσπαθήσεις να ανοίξεις νέους δρόμους και νέους ορίζοντες. Πρόσωπα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μπορεί να εμφανιστούν και θα ασχοληθείς με ιδιαίτερα χαρά μαζί τους θέλοντας να συζητήσεις και να περάσεις όμορφα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και πιθανά να προκύψουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σε αγχώσουν, όμως έχεις την ευκαιρία να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λόγω της εργατικότητας και της υπευθυνότητας που δείχνεις. Σήμερα μην επιτρέψεις στο άγχος που σου δημιουργεί η καριέρα σου να επηρεάσει τη σχέση και να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα