Miley Cyrus: Η τρομακτική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια πτήσης με τη μητέρα και την αδερφή της

20:36 11/7/2019 - Πηγή: People

Λίγο πριν την εμφάνιση της στο Glastonbury Festival, η Miley Cyrus έζησε μια πολύ τρομακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια πτήσης προς το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τη μητέρα της, Tish Cyrus και την αδελφή της Brandi Cyrus.

H

Brandi μοιράστηκε το περιστατικό με τους ακροατές στο τελευταίο επεισόδιο των podcasts με τίτλο «Your Favorite Thing» λέγοντας:

«Το αεροπλάνο μας προσπάθησε να προσγειωθεί δύο φορές, ωστόσο έπρεπε να επιστρέψει πίσω γιατί υπήρχαν και άλλα αεροπλάνα στο διάδρομό μας. Από το πουθενά, την ώρα που προσγειωνόμασταν, απογειωθήκαμε στον αέρα και στρίψαμε αριστερά. Η αίσθηση ήταν πολύ τρομακτική»

H ίδια δήλωσε πως έπρεπε να παραμείνει δυνατή και ψύχραιμη γιατί η διάσημη αδελφή της και η μητέρα τους είχαν πανικοβληθεί και το μετέδιδαν και στους υπόλοιπους

«Μετά από δέκα λεπτά όπου κάναμε κύκλους στον αέρα, επιστρέψαμε στο έδαφος κι έγινε ξανά το ίδιο πράγμα! Η μαμά μου αρχίζει να κλαίει και είπε πως αν πεθάνουμε, η μικρής μας αδελφή, Noah, θα μείνει μόνη της και θα τρομοκρατηθεί»

Μέτα από αυτήν την ταλαιπωρία όλα πήγαν καλά και η Miley με την οικογένεια της κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα