Ο Μάξιμος Κωστόπουλος έχει γενέθλια: Οι ευχές των γονιών του, της Αλεξάνδρας και της Αμαλίας

18:24 11/7/2019 - Πηγή: People

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος έχει τα γενέθλια του σήμερα και γίνεται 12 χρονών. Το τρίτο και μικρότερο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έχει μία πολύ καλή σχέση με τις μεγαλύτερες αδερφές του, Αμαλία και Αλεξάνδρα, παρά τη διαφορά ηλικίας αλλά και το ότι εκείνες πλέον ζουν στις ΗΠΑ.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος αλλά και η Αλεξάνδρα και η Αμαλία Κωστοπούλου, έγραψαν τις ευχές τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram

αναρτώντας φωτογραφίες του 12χρονου.

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ο Μάξιμος είναι αρκετά μικρότερος και έγραψε στη λεζάντα «Χρόνια πολλά αγόρι μου! Να βλέπεις πάντα τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.»

View this post on Instagram

Happy birthday my boy!! May you always see life through the eyes of a child

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on Jul 11, 2019 at 1:29am PDT

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον γιο από έναν αγώνα μπάσκετ και έγραψε «Χρόνια πολλά αγόρι μου!!Και να θυμάσαι…alta alatis patent..Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για αυτούς που έχουν φτερά..»

View this post on Instagram

Χρονια πολλα αγορι μου!!Και να θυμασαι…alta alatis patent..Οι ουρανοι ειναι ανοιχτοι για αυτους που εχουν φτερα..

A post shared by Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos) on Jul 11, 2019 at 3:05am PDT

Η Αμαλία δημοσίευσε φωτογραφίες με τον μικρό της αδερφό και έγραψε «Χρόνια πολλά στον άγγελο μου, στον πιο γλυκό και τρυφερό μικρό αδερφό που θα  μπορούσε να ζητήσει μία κοπέλα. Μακάρι να μπορούσα να παγώσω τον χρόνο και να σε κρατήσω έτσι μικρό για πάντα»

View this post on Instagram

Happy birthday to my angel, the sweetest most loving and caring little brother a girl could ever ask for You are the biggest gift this life has blessed our family with Wish I could freeze time and keep you tiny forever little man Love you to the moon and back a thousand times

A post shared by Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) on Jul 11, 2019 at 10:17am PDT

Η Αλεξάνδρα ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με τον Μάξιμο και έγραψε στη λεζάντα «Χρόνια πολλά μικρό πολύτιμο nugget! Σε αγαπάμε περισσότερο από τη ζωή την ίδια»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε:

1 από 7

2 από 7

3 από 7

Sponsored Ad

4 από 7

5 από 7

6 από 7

Sponsored Ad

7 από 7

Keywords
Τυχαία Θέματα