Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο σύζυγος της επιμένει για τέταρτο παιδί

10:17 28/10/2019 - Πηγή: People

Τέταρτο παιδί της ζητάει ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της. Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Happy Day και αφορούσε μια 44χρονη που ετοιμάζεται να γεννήσει το 21ο παιδί της (!)

«Αυτές βλέπει ο Σοφός και λέει «δεν θα μου κάνεις και το τέταρτο;»», σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια, που πριν από έναν χρόνο γέννησε το τρίτο τους παιδί, ένα αγοράκι, τον Ιωάννη-Εφραίμ.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν έχει αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο. Πρόσφατα, πάλι

μέσα από την εκπομπή της και με αφορμή τη δήλωση της Δούκισσας Νομικού μετά τη γέννηση τη κόρης της ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά, η Σταματίνα είχε πει: «Βρε, μήπως να πάω και εγώ για το τέταρτο; Μου άρεσε όλο αυτό που έζησα με τη Δούκισσα Νομικού! Δεν ξέρω. Όταν ακούω για «εγκυούλες» και για γέννες το σκέφτομαι. Αλλά μετά σκέφτομαι θα μου φύγει πάλι η μέση μου. Αλλά θα ήθελα να το ζήσω κάποια στιγμή στη ζωή μου».

Η πρώτη, βεβαίως, που είχε δηλώσει ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πάει και για 4ο παιδί είναι η Ελένη Μενεγάκη. «Σε βλέπω να κάνεις άλλο ένα μπας και βγει αγόρι να έχει και αυτός μια παρέα», είχε πει στη Σταματίνα, όταν έγκυο τότε στον γιο της, την είχε καλέσει στην εκπομπή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι απαντά για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού;

Keywords
Τυχαία Θέματα