Πονοκέφαλος στο Παλάτι για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση William -Kate, Harry – Meghan μετά τις αποκαλύψεις

11:18 28/10/2019 - Πηγή: People

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει βάλει το Παλάτι η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, μετά το ταξίδι τους στην Αφρική. Σ’ αυτή, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά -και δια στόματος του Πρίγκιπα- ότι πράγματι υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τον αδελφό του, Πρίγκιπα William.

Πρίγκιπας Harry: Απαντά πρώτη φόρα για τις φήμες περί κόντρας με τον πρίγκιπα William

Και τώρα, έρχεται η στιγμή που τα δυο ζευγάρια,William

– Kate, Harry- Meghan, θα πρέπει να κάνουν τη πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην εκδήλωση για Remembrance Sunday στις 10 Νοεμβρίου. Το γεγονός έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Παλάτι, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη ελπίζουν ότι τα δυο ζευγάρια θα έρθουν μαζί στην εκδήλωση, στην οποία έχει προγραμματιστεί να καταθέσει στεφάνι ο πατέρας τους, Πρίγκιπας Κάρολος.

Όπως αναφέρει πηγή στη The Sun: «Η Remembrance Day είναι μια σημαντική επέτειος για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ειδικά για τον Πρίγκιπα Harry που έχει υπηρετήσει στο Αφγανιστάν.

Υπάρχει μια γενική αίσθηση αισιοδοξίας ότι αυτή η μέρα θα βάλει το θέμα στις σωστές τους διαστάσεις και θα δώσει στα  μέλη της οικογένειας την ευκαιρία να αναλογιστούν πια είναι τα σημαντικά θέματα στη ζωή».

Η βασίλισσα θα ήθελε ο William και ο Harry να εμφανιστούν ενωμένοι και να περάσουν το μήνυμα ότι η σχέση τους είναι πάνω από οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει.

Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο τα αδέλφια να συναντηθούν νωρίτερα αν τελικά ταξιδέψουν και οι δυο στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι. Ενώ ο Harry και η Meghan έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α τον Νοέμβριο με τον γιο τους, για να γιορτάσουν το Thanksgiving με τη μητέρα της δούκισσας.

Έτσι, παραμένει ακόμα άγνωστο αν η τετράδα θα δώσει τελικά το παρών στη Remembrance Day με το Παλάτι να αρνείται να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

*Με στοιχεία από τη DailyMail 

Μέγκαν Μαρκλ: Αρνήθηκε πρόσκληση του πρίγκιπα Κάρολου – Ποιες οι σχέσεις τους μετά από το περιστατικό

Keywords
Τυχαία Θέματα