Η συγκινητική ανάρτηση της Σάννυ Μπαλτζή για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του πρώην συζύγου της

21:39 7/6/2019 - Πηγή: People

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τη μέρα που ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 49 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, και γιος του σπουδαίου ηθοποιού Χάρρυ Κλύνν είχε υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένος με την Σάννυ Μπαλτζή. Ο γάμος τους είχε κρατήσει 2.5 χρόνια ενώ είχαν αποκτήσει μαζί και μια κόρη, την Λώρα.

Με αφορμή την συμπλήρωση των τριών χρόνων από τη μέρα που ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έφυγε από τη ζωή, η γνωστή μουσικοσυνθέτης προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα η Σάννυ Μπαλτζή, το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουνίου, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή με τον πρώην σύζυγο και την κόρη τους. Οι φωτογραφίες, όπως αποκαλύπτει, είχαν τραβηχτεί λίγο καιρό πριν ο σκηνοθέτης χάσει την μάχη με τον καρκίνο.

Ακόμη πιο συγκινητικό όμως είναι το κείμενο με το οποίο επέλεξε  να συνοδεύσει της φωτογραφίες.

«Τρία χρόνια χωρίς τον πρίγκιπα μας. Δεν ξέραμε ότι θα είναι τελευταία μας σελφι. Μετά μας είπες cheers! και την έκανες! Πες μου τώρα ρε Νικόλα! Εσύ που είχες μια σοφή απάντηση για όλα! Πως γίνεται να πονάνε τόσο οι χαμογελαστές φωτογραφίες;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα