Η πιο άτακτη μικρή της Βρετανίας μόλις αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο..!

15:39 4/10/2019 - Πηγή: People

Η Lottie είναι μόλις τριών ετών και θεωρείται ήδη ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες που αντιμετώπισε ποτέ το σχολικό σύστημα της πατρίδας της, της Βρετανίας. Για την ακρίβεια, η μικρούλα έκανε μάλλον παγκόσμιο ρεκόρ, καταφέρνοντας να αποβληθεί από το… νηπιαγωγείο.

Μα, γιατί; Τι θα μπορούσε να κάνει ένα τόσο μικρό παιδάκι που να θέσει σε συναγερμό τη μαμά, το σχολείο και τους γονείς και κηδεμόνες των συμμαθητών της στο νήπιο που μέχρι πρότινος πήγαινε; 

Σύμφωνα με τη μητέρα της, αλλά και σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που «φλυαρούν» για τη δράση της, η Lottie δεν είναι απλώς ζωηρή ή έστω πολύ άτακτη: είναι ένας μικρός μπελάς, ένας ταραξίας σε συσκευασία γλυκύτατου -κατά τα λοιπά- κοριτσιού, που χρειάζεται πάντα την επίβλεψη κάποιου ενήλικα, έστω και για να κινηθεί απλώς ή για να παίξει ήσυχα (λέμε τώρα) στον χώρο.

Η μητέρα της, η Joanne, δηλώνει πλέον ανίκανη να αντιμετωπίσει τις επικίνδυνες σκανταλιές της μικρής και έχει ήδη ζητήσει τη συνδρομή ειδικών για να μπορέσει να τιθασεύσει την άγρια μικρούλα που σκαρφαλώνει παντού, χειρονομεί, βρίζει και γενικώς μπορεί να κάνει τη ζωή μικρών και μεγάλων αρκετά δύσκολη, έως ανυπόφορη.

Κι αν σας φαίνεται αστείο, να σημειώσουμε, ότι η μητέρα της έχει παραιτηθεί από τη δουλειά της, προκειμένου να επιβλέπει 24/7 την κόρη της, από τη στιγμή που το νηπιαγωγείο της περιοχής τους, αποφάσισε να μη δεχθεί ξανά το κοριτσάκι, μέχρι να αλλάξει προς το καλύτερο -και κυρίως για τη δική του ασφάλεια- τη συμπεριφορά του.

Αφορμή για την αποβολή ήταν κυρίως το γεγονός ότι η Lottie σκαρφάλωνε παντού -και σε επικίνδυνα ύψη- με σοβαρό κίνδυνο να τραυματιστεί, αφού υπήρξε μέρα που σκαρφάλωσε στο παράθυρο και ήταν έτοιμη να βγει έξω.

Από τότε και μέχρι την απόφαση να μη δεχθούν ξανά τη μικρή στο σχολείο, οι νηπιαγωγοί είχαν γίνει η σκιά της τρίχρονης, προκειμένου να την προστατεύσουν από τις ίδιες της τις παρορμήσεις.

Κι όπως λένε δεν είναι μόνο αυτό που τους ανάγκασε σε μία τέτοια απόφαση. Η μικρή βρίζει (σ.σ.: για την ακρίβεια λέει πολύ συχνά τη λέξη «fuck»), δείχνει το μεσαίο δάχτυλο σε όποιον τολμά να της απαγορεύει κάτι, στριγγλίζει και παθαίνει ντελίριο, όταν κάποιος μεγάλος προσπαθεί να τη συνετίσει.

Όμως, κάποιος διαφωνεί με όλους τους μεγάλους και φαίνεται κάπως να δικαιολογεί την σούπερ άτακτη μικρούλα. Η παιδοψυχολόγος, Laverne Antrobus θεωρεί ότι η Lottie είναι απλώς ένα κοριτσάκι με τεράστια περιέργεια για τον κόσμο και ό,τι τον περιβάλλει, μια μικρή εξερευνήτρια που αντιδρά σθεναρά σε όποιον της απαγορεύει να τον γνωρίσει. Η ίδια επιμένει ότι με τις σωστές τακτικές, η μικρή μπορεί να μπει σε σειρά, χωρίς να χρειαστεί να απαρνηθεί τον ενθουσιασμό και την επιθυμία της να μαθαίνει συνεχώς καινούρια πράγματα, να εξερευνά και να μαθαίνει.

Με στοιχεία από την DailyMail.com

Keywords
Τυχαία Θέματα