His Dark Materials: Νέο trailer για την τρομερή σειρά συμπαραγωγής BBC και HBO

15:18 4/10/2019 - Πηγή: People

Η ταινία Golden Compass του 2007 με την Ντακότα Μπλου Ρίτσαρντς, τη Νικόλ Κίντμαν και τον Ντάνιελ Κρεγκ έγινε κάπως ατσούμπαλα και τελείωσε με κενά. Το έκανε γιατί προφανώς υπήρχε στόχος να γίνουν άλλες δύο ταινίες, όμως το ρίσκο δεν πάρθηκε μετά τα μηδαμινά έσοδα. Ο χρόνος αποδείχτηκε πανδαμάτωρ για τη μυθολογία του Φίλιπ Πούλμαν και η σειρά βρήκε τον δρόμο της προς την τηλεόραση.

Σε ένα μέσο που μπορεί να πάρει την αξία που της αρμόζει, κυρίως λόγω της συμπαραγωγής

από BBC και ΗΒΟ, έρχεται η σειρά His Dark Materials για να μας βάλει ξανά στον κόσμο των αληθειόμετρων, της Χρυσής Πυξίδας, της Κατασκοπευτικής Κλεψύδρας και των…Πολικών Αρκούδων.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε, εν όψει και της πρεμιέρας της σειράς στις 3 Νοεμβρίου στο BBC και στις 4 Νοεμβρίου στο HBO, βλέπουμε μια πολύ προσεγμένη δουλειά στο επίπεδο των εφέ και των σκηνικών, αλλά κυρίως βλέπουμε ένα καστ που φαντάζει να αρμόζει σε αυτή την ιστορία, στη σημερινή εποχή.

Η Ντάφνι Κιν, το κοριτσάκι που μάθαμε στην ταινία Logan, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λύρα Μπελάκουα, ο Τζέιμς ΜακΑβόι είναι ο θείος της Λόρδος Άσριελ, ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα είναι ο Λι Σκόρσμπι και η Ρουθ Γουίλσον που αγαπήσαμε στη σειρά The Affair, υποδύεται την Μαρίσα Κόλτερ.


Keywords
Τυχαία Θέματα