«Η Κέισι και η Χαρά δεν θα έπρεπε καν να είναι στο GNTM 2, ξέρουν να δουλεύουν μόνο στο Instagram»

16:10 22/12/2019 - Πηγή: People

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει φορά που η Ραμόνα Βλαντή να μην είναι αρκετά σκληρή και δηκτική στις δηλώσεις της ως προς άλλα πρόσωπα. Πριν λίγο καιρό είχε περιλάβει τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, για την οποία έλεγε ότι φοράει ρούχα «μαϊμού». Τώρα κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα το GNTM 2 και στόχευσε τρεις κοπέλες του ριάλιτι, για τις οποίες ανέφερε πως δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα.

Η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε συγκεκριμένα την Κέισι Μίζιου και τη Χαρά Παππά, οι οποίες δεν έχουν θέση στο Next Top Model

κατά τα λεγόμενα της, ενώ και η Ελευθερία δεν έχει να επιδείξει κάτι σύμφωνα με τα δικά της στάνταρ.

«Και η Κάτια και η Άννα-Μαρία είναι πολύ ωραία κορίτσια. Η Κάτια πιο commercial, η Άννα-Μαρία μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα. Η Κέισι δεν θα έπρεπε να είναι εκεί παιδιά! Δεν θα έπρεπε να είναι καν στο GNTM! Και η Χαρά δεν θα έπρεπε να είναι. Είναι κορίτσια που μπορούν να δουλεύουν μόνο στο Instagram. Οι περισσότερες δεν θα έπρεπε να είναι καν. Δεν έχουν πρόσωπο. Καμία κοπέλα δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Θα έκανα παιχνίδια με 3-4 κορίτσια. Μου άρεσαν πολύ η Μαρία, η Ίλντα.

Δεν ξέρω γιατί η Ελευθερία είχε το golden pass, το κορίτσι μπορεί να κάνει ελάχιστα πράγματα. Δεν κάνουν αυτά τα παιδιά, λυπάμαι που το λέω. Είμαι 19 χρόνια στο χώρο, κάποια πράγματα ξέρω κι εγώ. Έχω δει τόσα μοντέλα. Πρέπει να δώσουν βάση στην εμφάνιση, όχι μόνο ίντριγκα. Δεν μπορείς να πάρεις κορίτσι που έχει followers και θα κάνει giveaway. Αυτό δεν είναι μόντελινγκ. Το Instagram είναι ο καημός της κάθε κοπέλας που ήθελε να κάνει μόντελινγκ και δεν μπόρεσε».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η Κέισι, Χαρά, GNTM 2, Instagram,i keisi, chara, GNTM 2, Instagram