Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ βάφτισαν τα δύο μικρά παιδιά τους

13:07 22/12/2019 - Πηγή: People

Χάρπερ και Κρουζ Μπέκαμ ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα το απόγευμα του Σαββάτου, αφού είχε φτάσει η στιγμή της βάφτισής τους. Τα δύο νεότερα παιδιά της Βικτόρια και του Ντέιβιντ έβαλαν τα καλά τους και στάθηκαν μπροστά στον ιερέα για να τους ευλογήσει ρίχνοντας νερό στο κεφάλι τους.

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και ήταν αυτή που μοιράστηκε φωτογραφίες από την εκδήλωση, αφού για την πλειοψηφία των καλεσμένων της τα κινητά είχαν αφεθεί εκτός εκδήλωσης.

«Από

τις πιο περήφανες ημέρες η σημερινή, καθώς βλέπουμε τον Κρουζ και τη Χάρπερ να βαφτίζονται ενώπιον φίλων και της οικογένειάς μας».

View this post on Instagram

Proudest of days today watching Harper and Cruz being baptized in front of our friends and family So much to be grateful for x With love, VB x I love u @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Dec 21, 2019 at 11:33am PST

Νονοί για τα δύο παιδιά ήταν η Εύα Λονγκόρια για την Χάρπερ και ο Μαρκ Άντονι για τον Κρουζ, παρόλο που λεγόταν ότι θα είναι ο Γκάι Ρίτσι που θα τον βαφτίσει. Στην ομαδική φωτογραφία από την εκδήλωση βλέπουμε και τα δύο μεγάλα αγόρια των Μπέκαμ, τον Μπρούκλιν και τον Ρόμεο, τον Ντέιβιντ φυσικά, αλλά και τους Κεν Πέιβς και Ντέιβ Γκάρντνερ. Ο πρώτος είναι γνωστός κομμωτής, ενώ ο δεύτερος ήταν ο πρώτος μάνατζερ του Ντέιβιντ ως ποδοσφαιριστής.

View this post on Instagram

I couldn’t be more proud of my children and thankful to my family, and the most wonderful Godparents We love you @evalongoria @kenpaves @marcanthony @davidgardner x kisses

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Dec 21, 2019 at 11:58am PST

Ενοχλημένος ο μπαμπάς του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον γιο του και τη Βικτόρια – Η κίνηση τους που τον πείραξε

Keywords
Τυχαία Θέματα